امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 350 ≈

(12-04-2020، 21:57)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 21:56)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 21:49)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 21:47)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی چی وضعه..
چه اتفاقی افتاده؟

هنو هیچی
من هلال احمرم.

خسته نباشی
آگهی
(12-04-2020، 22:01)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:00)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوادارای استاد میتونن از حضور پر فروغ این عالم مردمی استفاده کنن ;-)
استاد منم؟
منظورتون من بود؟

جناب دکتر من شنیدم شما مدرک مازوخیست هم گرفتین
درسته؟._.
 سپاس شده توسط Faust ، م‍حمّد ، Itsali
(12-04-2020، 22:04)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه پک جدید گرفتم خواستی برات بفرستم
پک خودکار و لوازم التحریره._.

مرسی لطف داری ولی من رو برگه های اصل جزوه مینویسم.
 سپاس شده توسط sober ، Itsali
(12-04-2020، 22:04)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:03)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:01)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:00)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد منم؟
منظورتون من بود؟

بله، منظورم حضرتعالی بود
لطف دارین.
من که 16 تا رمان بیشتر ننوشتم.
شما استاد هستین اقا محمد.
البته دامنه دانش شما به قدری گسترده بود و هست که طرفدارتون لقب دایره المعارف رو نیز به شما نسبت دادن.
ایا حقیر میتواند شماره موبایل این کریم خاکی را داشته باشد؟
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(12-04-2020، 22:05)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:05)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد منم؟
منظورتون من بود؟

درسته؟._.
نه نگرفتم.
کی این مدرکو می گیرین؟
مدرک لیزینگ چی؟
 سپاس شده توسط Itsali ، م‍حمّد ، Faust
عجب

سلاممممممم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(12-04-2020، 22:03)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:00)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 21:57)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصله دیگه ؟ مطمئن باشم؟

هیچ ضمانتی نیست :| منم تست نکردم
مشتریا راضی بودن فقط

اصل نباشه پولشو از تو میگیرم (((:
نمیدونی نخی چنده؟
کف دست مو داشت بکَن
بزا چک میکنم
سابقه چی داری ک میخای بری برگ؟
 سپاس شده توسط sober ، Faust
(12-04-2020، 22:08)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:07)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:04)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:03)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد منم؟
منظورتون من بود؟

بله، منظورم حضرتعالی بود
لطف دارین.
من که 16 تا رمان بیشتر ننوشتم.
شما استاد هستین اقا محمد.
البته دامنه دانش شما به قدری گسترده بود و هست که طرفدارتون لقب دایره المعارف رو نیز به شما نسبت دادن.
ایا حقیر میتواند شماره موبایل این کریم خاکی را داشته باشد؟
طرفتار من تو این انجمن هستن؟
من میخوام اولین فضانورد مرد ایرانی باشم.
بله بفرمایید.
اره بابا طرفدارای تو همه‌جا هستن. مگه تو رفیق کیم جونگ نیستی؟
امیدوارم (:
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(12-04-2020، 22:09)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کف دست مو داشت بکَن
بزا چک میکنم
سابقه چی داری ک میخای بری برگ؟

بچه پاسداران و این حرفا؟!
تک پسر خونه (در حال حاضر) و این حرفا؟ 
داشتیم آقا فرهان ؟ :>
من سابقه ندارم ، برای هدیه میخوام.
 سپاس شده توسط sober ، Itsali
(12-04-2020، 22:10)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:08)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:05)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 22:05)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد منم؟
منظورتون من بود؟

درسته؟._.
نه نگرفتم.
کی این مدرکو می گیرین؟
مدرک لیزینگ چی؟
هروقت که بشه.من  تا حالا نشنیدم. الان نویسنده ی فیلم خروج به من زنگ زد.
بررسی میکنم.

عجیبه که شما نشنیدین استاد
این مدرک خیلی معتبره حتی توسط انجمنAPA هم تایید شده
حالا به نظرم روش کار کنین
 سپاس شده توسط Itsali ، Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان