امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 350 ≈

(13-04-2020، 14:39)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:37)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:35)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
مهساTelegh_59شنیدم توام مثه من ضایع شدیTelegh_59
میشه حستو بدونمTelegh_50

من کاتم باهاشTelegh_49

دوساعت نشستم تایپ کردم.
گف امروز نیسTelegh_59
رفتم همشو پاک کردم.ویرایش زدم فردا تولدهTelegh_01Telegh_01Telegh_01

من قهلم..Telegh_59
دلم شیکستTelegh_50
دیگه ام جواب پیاماشو نمیدمTelegh_49
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ρσєѕɪ ، red_Queen
آگهی
(13-04-2020، 14:43)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:42)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:41)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:40)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:37)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خوشحالی تو
خوبم
تو چطوری

الکی خوشمcry girl
خوبم497

چرا گریه؟  Undecided

p329والا خواهری درد دل پر است

حتما همشونم در مورد الیاس ن؟

:ngh::ngh::ngh:...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نـــآشنــاس
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
#من_بخشی_از_این_صفحه_ام
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، شـــقآیــق ، Medusa
(13-04-2020، 14:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:39)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:37)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:35)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"m.h.sa "
مهساTelegh_59شنیدم توام مثه من ضایع شدیTelegh_59
میشه حستو بدونمTelegh_50

من کاتم باهاشTelegh_49

دوساعت نشستم تایپ کردم.
گف امروز نیسTelegh_59
رفتم همشو پاک کردم.ویرایش زدم فردا تولدهTelegh_01Telegh_01Telegh_01

من قهلم..Telegh_59
دلم شیکستTelegh_50
دیگه ام جواب پیاماشو نمیدمTelegh_49

Bl8بزنیم بلک لیست...
تا این باشه از این کارا نکنهBg5
موافقی خواهریBb5
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نـــآشنــاس
(13-04-2020، 14:44)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:43)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:42)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:41)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:40)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الکی خوشمcry girl
خوبم497

چرا گریه؟  Undecided

عزیزم چی شده؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(13-04-2020، 14:42)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:41)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:39)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها.
از این به بعد من یه کابویی هستم.
توجه کنید من تنا ابد تو این انجمن کابوییم.
من کابو هستم.
هاهاها هوهوهو
نظر بدین لطفا.
تا نظر ندین ول نمیکنم.
شما یِ مشت کابویین و هفت‌تیر کشین؟
Hitman بازی کردی؟
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ
سلام.
 سپاس شده توسط sober ، م‍حمّد ، ρσєѕɪ ، Itsali ، red_Queen
(13-04-2020، 14:44)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#من_بخشی_از_این_صفحه_ام

نمی تونم نخندم25r30
تلاشت قابل تحسینه
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Itsali ، Medusa
(13-04-2020، 14:47)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:45)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:42)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:41)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:39)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها.
از این به بعد من یه کابویی هستم.
توجه کنید من تنا ابد تو این انجمن کابوییم.
من کابو هستم.
هاهاها هوهوهو
نظر بدین لطفا.
تا نظر ندین ول نمیکنم.
شما یِ مشت کابویین و هفت‌تیر کشین؟
Hitman بازی کردی؟
اره میای تو هم کابوی بشی همه بهمون احترام میزارن.
دوست ندارم هیتمن رو.
لا کابوی. جاست کاز :-|
عه! هیتمن به این نازی (:
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(13-04-2020، 14:45)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2020، 14:44)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا گریه؟  Undecided

عزیزم چی شده؟

ن والا... Sad
دلتنگم c24
دیگه دل تو دلم نیس واسه تو...c24
نـــآشنــاس
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان