امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 350 ≈

(14-04-2020، 19:33)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:31)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:30)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:28)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:27)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست خودمه.
ناراحتی برو یه جای دیگه.

اخه این کنه چسبید ی و همش ..
عزیز من نارحتی برو یه جای دیگه.
به من گیر نده.

اولا من نه عزیز تو هم نه جدو آبادات
دوما تو باید بری هیچکی تو رو نمیخواد پس هرییییی
من برای فروش نیومدم.
مثل ادم حرف بزن.
قانع کننده نیست  حرفات.
عزیز میگم که ادم باشی.
من آدممم
و تو ... فکر نکنم

مثل اینکه اون همه فحوشی رو که دادی رو فراموش کردی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(14-04-2020، 19:33)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:31)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد: چشمامو وا میکنم سقفو نگاه میکنم کفشامو پام میکنم بعدم درو وا میکنم
میزنم بیرون و مردمم نگام میکنن منم بهشون محل نمیدم و شر به پا میکنم
مهران: 2 تا چشما خط رو خط ابرو پایین مغز رد میگردم تو سطح شهر درست میکنم دردسر
شقایق: اوجی اوجی اوجی کلماتش موجی پوجی میده شفا فوری موری با اینکه ما خیلی خولیم

یاد اهنگ اون کارتونه افتادم!
کتابو که وا میکنی توشو نگاه میکنی چیزای خوشگل میبینی 
4fvf4fvf4fvf4fvf25r3025r3025r30
اکه هی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-04-2020، 19:33)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهران25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30

مخلصم ابجی1222
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-04-2020، 19:35)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:33)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:32)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:28)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:27)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست خودمه.
ناراحتی برو یه جای دیگه.

بس کنید دیگه !
اینارم این نمیخواد دعوا کنه بزور میخواید باهاش وارد جدل بشید 
:-#

من دلم نمیخواد کسی که به دوستام بی احترامی کرده
جلو چشمم باشه
پسره کنه
یه داستان دیگه بود تموم شود رفت.
تو به اونا پیشنهاد دادی میشه گفت دوستات ولی وقتی انا دادن .......

محترمانه میگم
برو
نآشناس
(14-04-2020، 19:33)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:32)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:26)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو نمیخوای از  فلش بری
خیلی رو مخی.
دست خودمه.
ناراحتی برو یه جای دیگه.

بس کنید دیگه !

جلو چشمم باشه
پسره کنه
مشکلی داشته باشن خودشون میگن! زبون دارن ! اصلا نداشته باشن‌مگه میخوان ویس بدن؟ تایپ میکنن دیگهTelegh_08
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط شـــقآیــق
@"ღℯʟїкα"
ملیکا جان عزیزم بیخیال شوHeart
ارزش نداره اعصابتو خوردکنیHeart
(((:

•ناشناس•
(14-04-2020، 19:37)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:34)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:33)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:31)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:30)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز من نارحتی برو یه جای دیگه.
به من گیر نده.

اولا من نه عزیز تو هم نه جدو آبادات
دوما تو باید بری هیچکی تو رو نمیخواد پس هرییییی
من برای فروش نیومدم.
مثل ادم حرف بزن.
قانع کننده نیست  حرفات.
عزیز میگم که ادم باشی.
من آدممم
و تو ... فکر نکنم

مثل اینکه اون همه فحوشی رو که دادی رو فراموش کردی
اینو میدونم ادمی.
چون دختری من کاری بهت ندارم.
دادم که دادم دست رو قران گذاشتم و به قبله قسم خوردم فحش ندم.
میخوای فحش بدی بده ابروی خودت از دست میره و خودتو کوچیک میکنی.

(14-04-2020، 19:36)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2020، 19:35)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بس کنید دیگه !

جلو چشمم باشه
پسره کنه
یه داستان دیگه بود تموم شود رفت.
تو به اونا پیشنهاد دادی میشه گفت دوستات ولی وقتی انا دادن .......

محترمانه میگم
برو
منم محترمانه میگم.
نمیرم.
نمیری هااا

باشه باشه
اما بدون دیر یا زود کاری میکنم که خودت بری
نآشناس
منم محترمانه میگم..
اکه خدا چ بگم

پدر کلیسا
یه کاری کن
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-04-2020، 19:38)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ღℯʟїкα"
ملیکا جان عزیزم بیخیال شوHeart
ارزش نداره اعصابتو خوردکنیHeart

اخه شقایق
من حوصله ادمای .. ندارم

(14-04-2020، 19:39)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم محترمانه میگم..
اکه خدا چ بگم

پدر کلیسا
یه کاری کن

مسخره میکنی؟؟!Telegh_01
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@"sirvan.."

ااااا کجایییییییییی1717171717
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان