25-06-2020، 10:30
(25-06-2020، 10:17)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها تا دیشب صدتا حرف پشتم بودم الان فقط برای اذیت چی شد تا فهمیدی مدرک دارم اینطوری شد..
(25-06-2020، 8:31)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا چی زر زر میکنی ؟ v:
(25-06-2020، 0:16)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها تینا خانوم فیلم دو برات ارسال کرد؟ دیدی؟
(24-06-2020، 15:20)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-06-2020، 13:12)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جوابی نداری من مدرکی دارم فیلمی موجوده که ساعت ۲۳:۴۲ دقیقه ۲۲june که میشه دوشنبه دو روز پیش حالت نداشتم و ان نبودم با این مدرک فکر نکنم دیگه حرفی برای گفتن داشته باشه اگه باور نمی کنی ادی تل تو برات بفرستم تا دیگه حرفی برا گفتن نمونه
چمدونم چ تایمی بود
ای بابا .
انقد ارزش نداره ها !
دو شبه ایسگایی ، اگقرار بود جدی باشه انقد جدی میشد که جدی باشه.
ID تلمم به بزرگ تر از تو میدم ، نه به تو
افرین خواهشن این دفعه خواستی از این کارا بکنی به دو چیز توجه کن اول اینکه همه چیز درست باشه و سوتی ندی دوم اینکه ببین طرف مثل بقیه بچه ها ازت میترسه و سکوت میکنه(منظورم بعضی از دسمال ها بود نه همه).
اوکی فکر کنم اکه من مثلا با مهران این کارو برای شما انجام میدادیم مثل تو و مهسا الان هردومون بن
بودیم.
ولی تو ناظمی و اونم ناظم پشتشه اخطارم به زوری گرفت.![]()
![]()
خوش باش گوگولی![]()
![]()
@"мιѕтαкє"
راستی تو پیام ناشناس دو تا پیام منو چرا حذف کرد![]()
یکیش که نصیحتی بود![]()
یکیشم حق داشتی چون حرف حق بود در مورد تو و یه نفر
باشه بابا نمیدونم اخرش میخوای چیکار کنی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به کارما ایمان داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که صد درصد ایمان دارم.....