05-07-2020، 0:45
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-07-2020، 0:51، توسط ▪неизвестный▪.)
(05-07-2020، 0:13)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوی بيتر ادبا بدون من مياين چت مکنين...منم ميخوام....شوييمم که نمياد اصن)=
خو نیومدی بی ادبیه که, الانم دوباره رفتی فکر کنم ._.
(05-07-2020، 0:16)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:14)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:10)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"eliii joooon"
خوشم میاد قدیمیا نصف شب میریزن بالاع(:
@"υɴĸɴowɴ"
چی شده نصف شب ریزیدی بالا جدیدایه؟ (:
چیزی نشده خابم نمیبرع -_-
از کی تاحالا خوابت نمیبره کسکم, تا دیروز ۱۲ شب به بعد انجمن نمیومدی که (:
(05-07-2020، 0:19)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:12)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:09)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:06)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:01)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همه غیر از تو ._.
چیکا کنیم
دیر گفتی دیگه ._.
ندانم
بی ادبی
تو اطلاعیه رو بستی الان؟
بی ادب منم که رو اعصاب بقیم ._. گنگم بالا بوده
نه کبود کرده
رو اعصاب کی بودی؟!
گنگت از اون جذاباس اتفاقا ._.
از اون موقع که حرف زدیم کلا ۳ تا اطلاعیه اومده یکی تگ الان دو تا هم نقل قول هوپ
کلا ایگنورت کرد انجمن ._.