امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹

(05-07-2020، 12:36)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیروان یه چیزی به نام آمین برات توی دانستنی ها و موضوع های علمی گذاشتم که توی شیمی به دردت میخوره.
اخه پرهام من نیازی ندارم من برای دروس تخصصی میرم کلاس خصوصی همونم رو بخونم کنکور قبول میشم نیازی به چیزه دیگه ندارم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
انقدر که من توی موضوعات علمی موضوع میزنم یه نویسنده نمیزنه.

(05-07-2020، 12:37)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:36)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیروان یه چیزی به نام آمین برات توی دانستنی ها و موضوع های علمی گذاشتم که توی شیمی به دردت میخوره.
اخه پرهام من نیازی ندارم من برای دروس تخصصی میرم کلاس خصوصی همونم رو بخونم کنکور قبول میشم نیازی به  چیزه دیگه ندارم
ببخشید.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(05-07-2020، 12:34)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:31)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:22)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:18)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه مگه اهل کجایی؟
الان من یه چی بگم میفهمی چی میگم؟
آذربایجان غربی.

کوردی که تایپ کنی فکر کنم بفهم چون زبون ما با مال شما فرق میکنه.

ولی ترکی تایپم خیلی ضعیفه..

چون اونو نتونستم یاد بگیرم Rolleyes

آهان رع آزاربایجانم کورد داره

خب امممممم........ کوردی منطقه ما مث فارسی یکم
خاسی؟
Rolleyes  Rolleyes  Rolleyes  Rolleyes

آذربایجان خیلی کورد داره بوکان مهاباد پیرانشهر سردشت نقده اشنویه  این شهر به جز نقده ۹۰٪ کوردن نقده ۶۰٪ کوردن.

اره فرق داره مثل ترکی اینجا با مال تبریز

نمیدونم مال اردبیل شبیه کدومه Confused

کوردی ما اینطوره که سنندجیا مثلا برای احوال پرسی میگن چونی؟ما میگیم چکی یا مثلا اونا به دختر میگن کنیشک ما میگیم دت بعد ما غلیز حرف نمیزنیم
مالا ماهم اینطوریه مثلا

احوال پرسی=چونی باشی سلامتی.

چیکار میکنی = چه دکی

کجایی= له چوی

دوست دارم=خوشم دوی

اهل کجای=خلکی چوی

دختر=کچ

پسر=کور

خنده=پیکنین

اشک=فرمیسک

خواهرم=خوشککم

برادرم=کاکم

پدرم=بابام

مادرم=دایکم

دایی=خال

عمو=مام

عمه و خاله=پور

@red_Queen

قول داده بودم کوردی یادت بدم بیا اینم کوردی Rolleyes

(05-07-2020، 12:37)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:37)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه پرهام من نیازی ندارم من برای دروس تخصصی میرم کلاس خصوصی همونم رو بخونم کنکور قبول میشم نیازی به  چیزه دیگه ندارم
ببخشید.
خواهیش
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(05-07-2020، 12:42)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:34)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:31)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:22)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آذربایجان غربی.

کوردی که تایپ کنی فکر کنم بفهم چون زبون ما با مال شما فرق میکنه.

ولی ترکی تایپم خیلی ضعیفه..

چون اونو نتونستم یاد بگیرم Rolleyes

خاسی؟

آذربایجان خیلی کورد داره بوکان مهاباد پیرانشهر سردشت نقده اشنویه  این شهر به جز نقده ۹۰٪ کوردن نقده ۶۰٪ کوردن.

کوردی ما اینطوره که سنندجیا مثلا برای احوال پرسی میگن چونی؟ما میگیم چکی یا مثلا اونا به دختر میگن کنیشک ما میگیم دت بعد ما غلیز حرف نمیزنیم
مالا ماهم اینطوریه مثلا

چیکار میکنی = چه دکی

کجایی= له چوی

دوست دارم=خوشم دوی

اهل کجای=خلکی چوی

دختر=کچ

پسر=کور

خنده=پیکنین

اشک=فرمیسک

خواهرم=خوشککم

برادرم=کاکم

پدرم=بابام

مادرم=دایکم

دایی=خال

عمو=مام

عمه و خاله=پور

@red_Queen

(05-07-2020، 12:37)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید.
خواهیش

فقط چن تا از کلمات مث کلمات ماعه همین کلمات به زبون با میشه این=
1=خاسی
2=چکی
3حایده کوره
4خوشت توام
5هن کوریده
6دت
7کر
8خنین
9اشک
10خوشکگم
11براگم
12بابام
13 مامانم
14خالو
15مامه
16نمیدونم/=
ولی من فک میکردم فقط یکم باهم فرق داره کوردیمون
شما دو تا حرف میزنین برای من اطلاعیه میاد.
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(05-07-2020، 12:51)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه دوتا پیام و همزمان فرستاد یکی شدن پیاما منم وقتی نقل قول کردم برا تو ام اومد
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Sirvan10_a
(05-07-2020، 12:53)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:51)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه دوتا پیام و همزمان فرستاد یکی شدن پیاما منم وقتی نقل قول کردم برا تو ام اومد
میتونین جدا حرف بزنین.
اینطوری نه برای من اطلاعیه میاد نه مزاحمتی هست.
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(05-07-2020، 12:50)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2020، 12:42)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاسی؟

مالا ماهم اینطوریه مثلا

چیکار میکنی = چه دکی

کجایی= له چوی

دوست دارم=خوشم دوی

اهل کجای=خلکی چوی

دختر=کچ

پسر=کور

خنده=پیکنین

اشک=فرمیسک

خواهرم=خوشککم

برادرم=کاکم

پدرم=بابام

مادرم=دایکم

دایی=خال

عمو=مام

عمه و خاله=پور

فقط چن تا از کلمات مث کلمات ماعه همین کلمات به زبون با میشه این=
1=خاسی
2=چکی
3حایده کوره
4خوشت توام
5هن کوریده
6دت
7کر
8خنین
9اشک
10خوشکگم
11براگم
12بابام
13 مامانم
14خالو
15مامه
16نمیدونم/=
ولی من فک میکردم فقط یکم باهم فرق داره کوردیمون
والله فرق داره ولی زبون ما فکر کنم بهتره باشه چون مال عراقم تقریبا بیشترش مثل مال ماست
کسی نظر نمیده bathtime
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
اره کوردی شما اصیل تر و بهتره
 سپاس شده توسط Sirvan10_a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان