حالا میخوای نشی نشو ولی بدون سال 1400 به بعد شدی مدیر.
نازی هم که من توی اینجا تاسیس کردم فقط کارش روزی بیستا موضوع درباره ی تاریخ اروپاست.
(03-08-2020، 21:19)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2020، 21:17)GOD_OF_SPEED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2020، 21:15)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2020، 21:13)GOD_OF_SPEED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2020، 21:11)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سن یه کمیتِ اسکالره :-}
کمیتم چیز مهمی نیست
تو چرا نازی نمیشی؟
موضوع که میزنی سریع ستاره میگیری،چون نازی هستی کسی هم باهات حرف نمیزنه،فقط من.
چرا باید نازی بشم؟
چون من میگم،اجباره.
میری اردوگاه کار اجباری یا نازی میشی.
(بدبخت الان توی شرایط فلشخور نازی بهترین گزینس،از ما گفتن بود)
مزایایی چیزیم داره؟ :-|
باور کن،یک سال که نه،دو سه ماه دیگه نویسنده شدی.
روزی بیستا یا 15 تا موضوع درباره ی تاریخ اروپا.
(03-08-2020، 21:19)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2020، 21:17)GOD_OF_SPEED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2020، 21:15)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2020، 21:13)GOD_OF_SPEED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2020، 21:11)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سن یه کمیتِ اسکالره :-}
کمیتم چیز مهمی نیست
تو چرا نازی نمیشی؟
موضوع که میزنی سریع ستاره میگیری،چون نازی هستی کسی هم باهات حرف نمیزنه،فقط من.
چرا باید نازی بشم؟
چون من میگم،اجباره.
میری اردوگاه کار اجباری یا نازی میشی.
(بدبخت الان توی شرایط فلشخور نازی بهترین گزینس،از ما گفتن بود)
مزایایی چیزیم داره؟ :-|
باور کن،یک سال که نه،دو سه ماه دیگه نویسنده شدی.
روزی بیستا یا 15 تا موضوع درباره ی تاریخ اروپا.