امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

(12-10-2020، 13:49)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 13:47)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنین
دخی عی یا پسی؟

دخترم..
درضمن اینکه گُل دخترای فلشخور روزدخترمبارک همتون عزیزان به دختربودن خودتون افتخارکنید.

خوشبختم دوباره..
از طرف یقیه ممنون
حالا من دخترم یا پسر؟ Telegh_26
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(12-10-2020، 12:41)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 12:38):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون خیلی دوستیم

من هم به جمعتان اضافه شوم ؟

اضا فه شو بشو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(12-10-2020، 13:51)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 13:43)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشحال شدم آقامحمد!
ممنونم مرسی(*
اقا چرا اینقدر یهویی افلاین شدی؟ :-|

به دلیل یه سری مسائل ناخواسته نتونستم بیام!

(12-10-2020، 13:51)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 13:49)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم..
درضمن اینکه گُل دخترای فلشخور روزدخترمبارک همتون عزیزان به دختربودن خودتون افتخارکنید.

خوشبختم دوباره..
از طرف یقیه ممنون

پسری دیگه درسته؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
00:01
BFF#
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، م‍حمّد

(12-10-2020، 13:47)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنین
دخی عی یا پسی؟

دخترم..

دیشب تبریک گفتم بهشونTelegh_40Telegh_07
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-10-2020، 13:53)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 13:51)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا چرا اینقدر یهویی افلاین شدی؟ :-|

به دلیل یه سری مسائل ناخواسته نتونستم بیام!

(12-10-2020، 13:51)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختم دوباره..
از طرف یقیه ممنون

پسری دیگه درسته؟

پسرم ولی تو شناسنامه جنسیتمو زن زدح Telegh_59
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، شـــقآیــق
(12-10-2020، 13:56)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 13:53)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به دلیل یه سری مسائل  ناخواسته نتونستم بیام!

پسری دیگه درسته؟

خدا نگذره ازشون/:
 سپاس شده توسط _sehun_
(12-10-2020، 13:56)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم..

دیشب تبریک گفتم بهشونTelegh_40Telegh_07

من ازطرف خودم تبریک گفتم کاری به شماندارم!
BFF#

سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-10-2020، 13:57)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 13:56)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نگذره ازشون/:

واقعا//=
نامردا خجالت نمیکشن
ولی به قول پسر عموم من اصلا به دخترا نرفتم
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(12-10-2020، 13:57)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نگذره ازشون/:

اخی چقدبد!
BFF#

سپاس شده توسط _sehun_
Thumbs Up 
(12-10-2020، 13:58)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 13:57)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نگذره ازشون/:

واقعا//=
نامردا خجالت نمیکشن
ولی به قول پسر عموم من اصلا به دخترا نرفتم

خوبه كه
يه مثل:نيم كيلو باش ولي مرد باش
 سپاس شده توسط ƁяιƖƖιαηт ، _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان