امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

(12-10-2020، 13:58)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 13:57)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نگذره ازشون/:

اخی چقدبد!

آره خیلی بده اصن کاملا نابود شدم
ببین من نیس پسر خوبیم بزور اصل میدم حالا چن سالمه؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Волшебник
آگهی
(12-10-2020، 13:59)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 13:58)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی چقدبد!

...
15سالته؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
00:01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
BFF#
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_ ، Волшебник ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(12-10-2020، 13:59)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 13:58)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا//=
نامردا خجالت نمیکشن
ولی به قول پسر عموم من اصلا به دخترا نرفتم

خوبه كه
يه مثل:نيم كيلو باش ولي مرد باش

من 40 کیلوعم ولی مردم...
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، شـــقآیــق ، Волшебник
(12-10-2020، 14:01)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 13:59)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه كه
يه مثل:نيم كيلو باش ولي مرد باش

من 40 کیلوعم ولی مردم...

خوبه سعي كن پيشرفت كن
بزن روي نامردا رو(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_ ، Волшебник
(12-10-2020، 14:00)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 13:59)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

...
15سالته؟

کم گفتی...
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Волшебник
(12-10-2020، 14:02)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 14:00)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

...
15سالته؟

کم گفتی...

18؟
00:01
BFF#
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Волшебник ، شـــقآیــق ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(12-10-2020، 14:03)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 14:02)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم گفتی...

18؟

عا ببخشید اشتباه نوشتم
زیاد گفتی 15 رو
12 سالمه((+
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

...
15سالته؟

کم گفتی...

هی پرتقال سر به سر بچه ی مردم نذار D:
 سپاس شده توسط Волшебник ، شـــقآیــق

...
15سالته؟

کم گفتی...

12 سالته؟ .__.
Love
(: ♡
*-*

(12-10-2020، 14:02)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 14:01)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 40 کیلوعم ولی مردم...

خوبه سعي كن پيشرفت كن
بزن روي نامردا رو(:

میکنم((=
جشم..
تو قایمکی گ.آ رو میخونی؟
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان