امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۵ ≈

(27-10-2020، 21:50)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2020، 21:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نتیجه تست:

شما به همجنس گراها احترام میگذارید !  ولی همجنس گرا نیستید

فکر کنم به همه همینو میگه
یعنی اگه 100 درصدی هم باشه همینو می زنه:|

من با ۵۷ درصد شدم همجنسگرا._.
آگهی
(27-10-2020، 21:48)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2020، 21:42)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نتیجه تست
شما به همجنس گراها احترام میگذارید !
ولی همجنس گرا نیستید
آفرین....
(27-10-2020، 21:45)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما همجنس گرا هستید? با خواندن اطلاعات علمی درباره همجنس گراها از گرایش خود آگاه شوید (: از گرایش خود نترسید
kaffe2

با ملیکا برو هلند Telegh_01

+

@*VENUS* تو هم تا میتونی تو دنیای واقعی از bff هات دور شو خطرین Telegh_01

Bff هام خیلی عشقن..

(27-10-2020، 21:48)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2020، 21:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی شروع کنم بگردم واست دختر خوب پیدا کنم؟

چرا که نه157f

جون ^.^
بگو type مورد علاقت چیه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(27-10-2020، 21:50)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2020، 21:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو سینگل به گور باید بشی -__-
نمیخوام دختر کوچولوم ذهنش درگیر شه.

نامردیه
تبعیض؟!
سقم نداره برات خاله|:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(27-10-2020، 21:50)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2020، 21:50)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دقیقا ۵۷>_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

(27-10-2020، 21:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نتیجه تست:

شما به همجنس گراها احترام میگذارید !  ولی همجنس گرا نیستید

نه فکر نکنم.. واسه بقیه که نتیجه این نشده.
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *Aɴѕel*
(27-10-2020، 21:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2020، 21:48)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین....

+

Bff هام خیلی عشقن..

(27-10-2020، 21:48)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا که نه157f

جون ^.^
بگو type مورد علاقت چیه
نظری ندارم Telegh_02
 سپاس شده توسط *VENUS*
(27-10-2020، 21:50)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین....

+

من ترکیه دوست دارم:/
ارمی کرونا تموم شد میام پیشت^^♡

ملیم بیارر
اتفاقا من یه دوست دارم خیلی مناسبه lol
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(27-10-2020، 21:50)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-10-2020، 21:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو سینگل به گور باید بشی -__-
نمیخوام دختر کوچولوم ذهنش درگیر شه.

نامردیه
تبعیض؟!

کیت کت تو اون همه برای من نامه های عاشقانه نوشتی پس چی شد؟ -_-
 سپاس شده توسط *VENUS*
(27-10-2020، 21:52)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دقیقا ۵۷>_<
جوون جوون=>
 سپاس شده توسط *VENUS*
≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۵ ≈ 182
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان