امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈

(01-11-2020، 14:48)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ⓓムdყ_vk"
ایسان حواسم بهت هستdit

ایسان ب سختی اب گلویش را قورت میدهد
س....سلام اونی جانم
چطوری؟خوبی؟خوشی؟سلامتی؟چخبر؟روب راهی؟ روبه روشتی؟خانواده خوبن؟لبا خندونن؟قرنطینه خوش نیگذره؟عروسکا حرف میزنن؟چای بدم برات؟(("
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
آگهی
(01-11-2020، 14:48)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ⓓムdყ_vk"
ایسان حواسم بهت هستdit
بچمو تهدید نکن3
مث اینکه هنوز طعم کتکای منو نچشیدی
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، شـــقآیــق
زحمت کشیدی
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(01-11-2020، 14:52)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ⓓムdყ_vk"
ایسان حواسم بهت هستdit
بچمو تهدید نکن3

هومممم تازه منم هستمااا aah
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
زنده باد حقوق زنان!
زنده باد فمنیسم!
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(01-11-2020، 14:56)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2020، 14:52)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچمو تهدید نکن3

بلع بلع
^^
بعد شقایق نوبت توئه!^.^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، لــــــــــⓘلی
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هیچی(:
ᛅᛚᛏᚱᛁ ᛏᚢᚾᛅ ᚦᛁᚾᚢᛘ ᛒᚱᚢᛋᛁ
(01-11-2020، 14:59)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2020، 14:56)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلع بلع
^^
بعد شقایق نوبت توئه!^.^

یااا منو میخوای بزنی؟! :/
من گفتم میام کمک تو):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(01-11-2020، 15:00)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2020، 14:59)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلع بلع
^^
بعد شقایق نوبت توئه!^.^

من گفتم میام کمک تو):

اوپس.-.
بیا بغلم اصلا^.^
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، شـــقآیــق
(01-11-2020، 15:01)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-11-2020، 15:00)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گفتم میام کمک تو):

اوپس.-.
بیا بغلم اصلا^.^

اوممم اومدمممike
راستی ابجی کوشولوعه خوبه؟! (:
Karlina
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان