فاصله بین سطرهارو میگم.
نباید می بستم؟

نباید می بستم؟

|
انتقادات |
|||||||||||||||||||||||||||||
فاصله بین سطرهارو میگم.
نباید می بستم؟ ![]() ![]()
سلام.
اگر کاربری موضوع جدیدی باز کرد که قبلا باز شده است ولی مطلب جدیدی دارد. موضوع تکراری را با موضوع اصلی اقدام کنید. بر فرض مثال اگر من یک موضوع درباره تحلیل نقدی شدن یارانه ها زدم. حالا یه کاربر جدید اومد و موضوعی با همین نام زد ولی متن تحلیلش با من فرق دارد. این موضوع با عنوان تکراری را با موضوع قبلی ادغام کنید. و این گونه بر داشت نکنید که چون من تحلیل نقدی شدن رو گذاشتم پس این باید برود به زباله دان. بلکه فقط زمانی باید برود که متن مطلب تکراری باشد. در غیر این صورت باید ادغام شود. با تشکر از زحمات مدیران و کاربران فعال انجمن.
02-02-2012، 14:34
(01-02-2012، 18:19)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.متن ها صد در صد تکراری بودند وگرنه ادغام میشدند ...
03-02-2012، 23:04
سلام سرعت بازی کمه :cool:
03-02-2012، 23:09
سلام دوست عزیز.
ورود شما به سایت رو خوش آمد می گیم. جواب شما اینجا داده شده است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=2951
03-02-2012، 23:10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
05-02-2012، 16:51
نظر سنجی وبازی هاتون خیلی دیر به دیر عوض میشه.چراواقعا...؟(باتشکر از مدیر لایق آقاصابر)
07-02-2012، 19:08
این حسین آقای اصلا نامحترم فکر کرده مدیر انجمنه من ازش میترسم منو تهدید میکنه حیف که من این اون بی نزاکت نیستم و گرنه منم بد وبیراه بلدم بگم جوگیر همین مدیر انجمن هم شدی چهار نفر مثل من بهت رای دادن فکر کردن ادب داری شخصیت داری
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
07-02-2012، 19:12
می شه بگید قضیه از کجا شروع شده؟
07-02-2012، 19:58
از اونجایی شروع شده که من داخل عکس های جاستین بیبر با پیام این آقا مواجه میشم که ایشون گفته من از جاستین بیبر خوشم نمی آد قیافه اش دخترونه است ؟ من هم فقط زدم ببخشید شما با دخترا مشکلی داری ؟ اومده میگه ؟ به تو چه ربطی داره مگه تو فضولی... دفعه آخرت باشه تو کار من دخالت میکنی حواست باشه من مدیر انجمنم . شما بگید من چیزی گفتم که این آقا منو به رگبار فوش میبنده؟
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|