امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

“گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲

(22-12-2020، 14:36)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2020، 14:35)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آوردمش ولی نست و نابود شد الان بهش پیام میدم بببینم کجاس/:

من چون خودمم کنارشون بودم رمزشونو میدونم
ی وقتایی با اکانت اونا میومدم :/
بعد دیگ نزدیک بود محروم شم ک اعتراف کردم :/

آفرین به جیمینای خلافکار من/:
دیگه با تو دوست نیستم تموم شد از راه بدرم میکنی/: :دی
دیشب رفتیم دزدی با سهون و صبا و سی هو و جون کی/:

(22-12-2020، 14:37)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2020، 14:35)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آوردمش ولی نست و نابود شد الان بهش پیام میدم بببینم کجاس/:

من خودم از تتلو بدم میاد برا حرص دراوردنت گفتم/:

میخوای منم برا حرس درواردنت بنویسم فرد مورد علاقش سحر تبر .___.

*حرص*/:
دختر خوبیه که/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus ، لــــــــــⓘلی
آگهی
(22-12-2020، 14:36)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباnafas"
سلام خوبے؟
میشه کمکم کنی!؟
سلام خوبم ممنون
چه کمکی؟
 سپاس شده توسط Prometheus
(22-12-2020، 14:38)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2020، 14:36)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2020، 14:37)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*حرص*/:
دختر خوبیه که/:

نه دخترجون...
من حرص درنمیارم...حرس درمیارم ^.^
اوکی پس الان ویرایش میشه :-)
 سپاس شده توسط _sehun_
(22-12-2020، 14:38)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*حرص*/:
دختر خوبیه که/:

ت خودت سردسته دزدایی :»
بهله میدانم :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_
(22-12-2020، 14:41)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*حرص*/:
دختر خوبیه که/:

ن من نبودم نینی بده بود/:
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(22-12-2020، 14:40)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2020، 14:36)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباnafas"
سلام خوبے؟
میشه کمکم کنی!؟
سلام خوبم ممنون
چه کمکی؟

یه سوال مال فیزیکه.دهمم تجربی.. بعد گفته که یه شمش طلا.....
اصن وایسا ببینم میشه عکسشو بفرستم...
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(22-12-2020، 14:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2020، 14:31)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ѕєнυη
لنتی با یه عکس چه معروف شدیم باس بریم نجاتشون بدیم
خاک توو سرم شو موتور جاموند:/

آره باید نجاتشونن بدیم سریع
ینی خاک بر سرتا/:
خبرش باحاله نقاشیش از اون باحال تر الان تموم میشه
بیا بریم تغییر قیافه بدیم باس بریم توکار نجات دادن بعدش میریم دزدی
ایش جواب عمو رو چی بدم
باشه باشه
 سپاس شده توسط _sehun_
(22-12-2020، 14:42)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2020، 14:41)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن من نبودم  نینی بده بود/:

نینی بده کیه دیگه ؟ :/
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_
(22-12-2020، 14:42)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2020، 14:40)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبم ممنون
چه کمکی؟

یه سوال مال فیزیکه.دهمم تجربی.. بعد گفته که  یه شمش طلا.....
اصن وایسا ببینم میشه عکسشو بفرستم...
بفرست
 سپاس شده توسط Prometheus
جیمینا پسرارو گرفتن فقط من و صبا فرار کردیم سند میزاری بیان بیرون؟ما سند نداریم/:

(22-12-2020، 14:42)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2020، 14:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره باید نجاتشونن بدیم سریع
ینی خاک بر سرتا/:
خبرش باحاله نقاشیش از اون باحال تر الان تموم میشه
بیا بریم تغییر قیافه بدیم باس بریم توکار نجات دادن بعدش میریم دزدی
ایش جواب عمو رو چی بدم
باشه باشه

بگو تو آزمایش علمی ترکیده

(22-12-2020، 14:43)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-12-2020، 14:42)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن من نبودم  نینی بده بود/:

نینی بده کیه دیگه ؟ :/

تو و امثال تویید/:
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان