31-12-2020، 14:25
(31-12-2020، 14:23)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-12-2020، 14:20)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من معبر نیستم ولی اگه گربه ها پیشتون غذا میخوردن شاید شاید پیشت پناه بیارن و کسی جز خودت نمیفهمه...
اگه بعد از دیدن خواب بیدار نشدی...زیاد نترس ._. اگه باشنم کاریت ندارن
من خودم از اینجور خوابا زیاد میبینم...ترسناکتر از اینا...مثلا یه بار یه گربه سیاه پرید تو صرتم و دستاش شبیه ادما شد و سعی میکرد خفم کنه ._.
اهم
عه/:
وویی/:
من ب فکر روح اون پسرم
ﺩﯾﺪﻥ ﮔﺮﺑﻪ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﻓﺎﺳﻖ ﺗﻌﺒﯿﺮ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺁﻣﺪﻥ ﮔﺮﺑﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ، ﺁﻣﺪﻥ ﺩﺯﺩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﮔﺮﺑﻪ، ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ ﺷﺪﻥ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﺗﻌﺒﯿﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﮔﺮﺑﻪ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮐﺸﺖ، ﺁﻥ ﻣﺎﻝ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺑﺮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮔﺸﺖ. ﮔﺮﺑﻪ ﺩﺭ ﺗﻌﺒﯿﺮﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﺯﻧﯽ ﺑﯽ ﺣﯿﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﯽ ﭼﺸﻢ ﻭ ﺭﻭ ﻭ ﻫﺘﺎﮎ ﺍﺳﺖ.
ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﻨﯿﺪ ﮔﺮﺑﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯾﺪ، ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﺶ ﮐﺞ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺷﻤﺎ ﻧﻘﺶ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩ. ﺍﮔﺮ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﮔﺮﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺟﻤﻊ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﭼﻨﺪ ﺯﻥ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺷﻤﺎ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﻭ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﻭ ﻏﯿﺒﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﻨﯿﺪ ﮔﺮﺑﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺑﻐﻞ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺳﯿﻨﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﯽ ﻓﺸﺎﺭﯾﺪ، ﺯﻧﯽ ﻓﺮﯾﺒﮑﺎﺭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻣﯽ ﻓﺮﯾﺒﺪ ﻭ ﮔﻮﻟﺘﺎﻥ ﻣﯿﺰﻧﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﮔﺮﺑﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻭﺵ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ، ﺯﻧﯽ ﺣﯿﻠﻪ ﮔﺮ ﺑﺮﺷﻤﺎ ﻣﺴﻠﻂ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ.