امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳

(31-12-2020، 14:23)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2020، 14:20)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من معبر نیستم ولی اگه گربه ها پیشتون غذا میخوردن شاید شاید پیشت پناه بیارن و کسی جز خودت نمیفهمه...
اگه بعد از دیدن خواب بیدار نشدی...زیاد نترس ._. اگه باشنم کاریت ندارن

من خودم از اینجور خوابا زیاد میبینم...ترسناکتر از اینا...مثلا یه بار یه گربه سیاه پرید تو صرتم و دستاش شبیه ادما شد و سعی میکرد خفم کنه ._.

اهم
عه/:
وویی/:
من ب فکر روح اون پسرم

ﺩﯾﺪﻥ ﮔﺮﺑﻪ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﻓﺎﺳﻖ ﺗﻌﺒﯿﺮ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺁﻣﺪﻥ ﮔﺮﺑﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ، ﺁﻣﺪﻥ ﺩﺯﺩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﮔﺮﺑﻪ، ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ ﺷﺪﻥ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﺗﻌﺒﯿﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﮔﺮﺑﻪ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮐﺸﺖ، ﺁﻥ ﻣﺎﻝ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺑﺮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮔﺸﺖ. ﮔﺮﺑﻪ ﺩﺭ ﺗﻌﺒﯿﺮﯼ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﺯﻧﯽ ﺑﯽ ﺣﯿﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﯽ ﭼﺸﻢ ﻭ ﺭﻭ ﻭ ﻫﺘﺎﮎ ﺍﺳﺖ.
ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﻨﯿﺪ ﮔﺮﺑﻪ ﺍﯼ ﺩﺍﺭﯾﺪ، ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺳﺘﺶ ﮐﺞ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺷﻤﺎ ﻧﻘﺶ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩ. ﺍﮔﺮ ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﮔﺮﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺟﻤﻊ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﭼﻨﺪ ﺯﻥ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺷﻤﺎ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﻭ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﻭ ﻏﯿﺒﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ. ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﻨﯿﺪ ﮔﺮﺑﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺑﻐﻞ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺳﯿﻨﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﯽ ﻓﺸﺎﺭﯾﺪ، ﺯﻧﯽ ﻓﺮﯾﺒﮑﺎﺭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻣﯽ ﻓﺮﯾﺒﺪ ﻭ ﮔﻮﻟﺘﺎﻥ ﻣﯿﺰﻧﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﮔﺮﺑﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻭﺵ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ، ﺯﻧﯽ ﺣﯿﻠﻪ ﮔﺮ ﺑﺮﺷﻤﺎ ﻣﺴﻠﻂ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ.
 سپاس شده توسط _sehun_ ، _sehun_
آگهی
رونالدو ایندفعه عموت نبود؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(31-12-2020، 14:23)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2020، 14:20)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من معبر نیستم ولی اگه گربه ها پیشتون غذا میخوردن شاید شاید پیشت پناه بیارن و کسی جز خودت نمیفهمه...
اگه بعد از دیدن خواب بیدار نشدی...زیاد نترس ._. اگه باشنم کاریت ندارن

من خودم از اینجور خوابا زیاد میبینم...ترسناکتر از اینا...مثلا یه بار یه گربه سیاه پرید تو صرتم و دستاش شبیه ادما شد و سعی میکرد خفم کنه ._.

اهم
عه/:
وویی/:
من ب فکر روح اون پسرم

ﺁﻣﺪﻥ ﮔﺮﺑﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ، ﺁﻣﺪﻥ ﺩﺯﺩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﮔﺮﺑﻪ، ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ ﺷﺪﻥ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﺗﻌﺒﯿﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﮔﺮﺑﻪ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮐﺸﺖ، ﺁﻥ 
 سپاس شده توسط _sehun_
(31-12-2020، 14:28)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم
عه/:
وویی/:
من ب فکر روح اون پسرم

ﺁﻣﺪﻥ ﮔﺮﺑﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ، ﺁﻣﺪﻥ ﺩﺯﺩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﭼﯿﺰﯼ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻪ ﺗﻮﺳﻂ ﮔﺮﺑﻪ، ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ ﺷﺪﻥ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﺗﻌﺒﯿﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ. ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﮔﺮﺑﻪ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮐﺸﺖ، ﺁﻥ 

آها ممنون..
روح چی میشه؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus
(31-12-2020، 14:29)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2020، 14:28)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها ممنون..
روح چی میشه؟

نمیدونم....شاید یه نفر که مرده میخواد چیزی بت بگه....
تو نت سرچ کن میاره برات
 سپاس شده توسط _sehun_
(31-12-2020، 14:35)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2020، 14:29)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها ممنون..
روح چی میشه؟

نمیدونم....شاید یه نفر که مرده میخواد چیزی بت بگه....
تو نت سرچ کن میاره برات

باش ممنون
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus
کسی سوال ۲۱ رو بلده؟

http://www.upsara.com/images/o326057_.png
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
.----.
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(31-12-2020، 15:00)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی سوال ۲۱ رو بلده؟

http://www.upsara.com/images/o326057_.png

توضیحش منظورمه
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(31-12-2020، 14:19)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2020، 13:15)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسام خوبه تو هر موردی به مشکل خوردید میتونم کمکتون کنم مخصوصا توی ریاضی فیزیک*-

لطفااا... بگو که فیزیک مکانیک هم بلدی..
یه ترم افتادمش تو دانشگاه تقریبا مشروط بودم سرش D:
+
و اینکه خیلی هم ناراحتم , کمکمم نکنی ناراحت تر میشم (منباب تاکید موضوع ؛> )

آقا جان گفتم در حد پشت کنکور... 
دانشگاه که نمیدونم13
+
مسخره میکنی؟ دمت گرم Undecided
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان