امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴

(10-01-2021، 11:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 11:14)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

صب پا شدم
جو گرفتم گفتم بیام امروز برا تنوع هم که شدع یکم ورزش کنم
که کمرم گرف._.
ایششششششش

طبیعیه.خوب میشیTelegh_01

الان ینی واقعا ی ساله اینجام؟O_O
لعنتی چ زود گذشت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(10-01-2021، 11:17)دریا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اره درست نکردن

• پیش از رسیدن به 200 صفحه نسخه بعدی را بزنید
YES-SIR
(10-01-2021، 11:17)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 11:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صب پا شدم
جو گرفتم گفتم بیام امروز برا تنوع هم که شدع یکم ورزش کنم
که کمرم گرف._.
ایششششششش

طبیعیه.خوب میشیTelegh_01

لعنتی چ زود گذشت

برا من ۲ سال شد:v
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(10-01-2021، 11:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 11:17)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طبیعیه.خوب میشیTelegh_01

لعنتی چ زود گذشت

برای من یک سال
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(10-01-2021، 11:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طبیعیه.خوب میشیTelegh_01

لعنتی چ زود گذشت

همیشه باشه تا همیشه باشیمTelegh_46

33
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel*
(09-01-2021، 23:06)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2021، 22:56)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox
ممد هیچ وقت کار زشتتو فراموش نخواهم کرد  p336

یعنی اونقدر زشته؟

آره خیلی بدترم تازه
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
نسخه بعد
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ 200
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@"صباnafas"
سلام گل
صبا..از اون یکی صبا خبر نداری؟):
(((:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(09-01-2021، 23:14)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2021، 23:07)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوو چ جالب پشمام/:
هق واقعا چهارتایی پدرمو دراوردن):
کاه گل بر سرت حیا کن/:
خاک بر سررممممم
حالا اون هیچه جون کی و سی هو از اول آدم میکشتن
اسم بچه هات چین؟/:
ریختن:/
هق میخوای بیام کمکت کنم:/
محله رو رها کن:/
سیمان و شن بر سرت
هیننننننننن از نوزادی؟
کبری:/ تهمینه:/نوشابه:/ارتلزتارذمدنار:/

کثافت/:
بیا کمکم/:
باش/:
ماسه بر سرت/:
ن از نوجوانی
ارتلزتارذمدنار؟/:
خاک بر سرت با ان اسم انتخاب کردنت
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
(10-01-2021، 11:26)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"صباnafas"
سلام گل
صبا..از اون یکی صبا خبر نداری؟):
سلام ژیگرم
ژان ژان آواتارشووووو
نه خبری ندارم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان