امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴

(10-01-2021، 13:16)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 13:15)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشیدا اولن شمایان شروع کردین خو منم عصبانی میشم دیگه 0-0
ببخشید اصن شمایان فرشتگان اللهی ببخشید من تو بهشتت رویاییتونبد دهنی کردم :/

خب ط هنو قوانینو نمیدونی /:
اول قوانینو بخون بعد وارد شو
هیچکس اینجا حق توهین نداره!همه باهم دوستیم البته فسیلارو میگم شمارو نمیدونم/:

بله من همه ی اینارو قبول دارم
ازتم خیلی معذرت میخوام حرفای خوبی نزدم
ولی پس وقتی میدونین من تازه واردم هنوزم هیچی نمیدونم چرا میگین مشکوکم ؟ خو عصابم خورد میشه دیگه
من هیچ مشکلی نداشتم چرا هی بهمون میگین بچه ؟؟ بچه هستیم ولی شما هام خیلیاتون بچه این دو سه سال تفاوت سنیمونه انقد نگین اینا مشکوکن یا چمد مهد کودکه خو
ببخشید
آگهی
(10-01-2021، 13:18)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 13:16)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااوو
سهون گند زد ببین وی وی مث برف سفید بود/:
ولی سهون قهوه ایش کرد/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://i.pinimg.com/236x/06/d4/87/06d4875beee7409fe289a1f97aa4db0d.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://i.pinimg.com/236x/31/84/21/31842140eb89465e022cba0cc4a2c68c.jpg
https://i.pinimg.com/236x/3d/82/e9/3d82e9d541416886a1256a25abba3e1f.jpg
یاخدا شبیه ببعی شده :/ Big Grin
تبدیل از هلو ب لولو/:

هییی..سهون است دیگر/:
https://i.pinimg.com/236x/c0/1f/f3/c01ff30dcb69eae26df464806d9fa118.jpg
خدایا خداوندا وی وی را از دست سهون نجات بدح
آآآمییین/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ
(10-01-2021، 13:17)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 13:15)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم انجمن نویسم
به وبلاگ نویسیت مینازی؟
من 70 80 تا وبلاگ دارم تو لوکس بلاگ بلاگفا 2 3 تا انجمن با لوکس بلاگ دارم یه انمن با زنفورو
وبلاگ نویسی ناز داره:/

نچ نمینازم به این چیزا 0-0 خیلی چیزای بهتری تو دنیا هس
ولی خو وقتی خودتم وبلاگری باید این چیزا رو بدونی
پس انقده نپرین بهمون 0-0

قشنگ معلومه نمینازین:/بلی
من وبلاگرم ولی نویسنده ندارم
دومن اینجا هیچکس سگ نیس که بپره به شما:|
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ 217
(10-01-2021، 13:20)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 13:16)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ط هنو قوانینو نمیدونی /:
اول قوانینو بخون بعد وارد شو
هیچکس اینجا حق توهین نداره!همه باهم دوستیم البته فسیلارو میگم شمارو نمیدونم/:

ولی پس وقتی میدونین من تازه واردم هنوزم هیچی نمیدونم چرا میگین مشکوکم ؟ خو عصابم خورد میشه دیگه
من هیچ مشکلی نداشتم چرا هی بهمون میگین بچه ؟؟ بچه هستیم ولی شما هام خیلیاتون بچه این دو سه سال تفاوت سنیمونه انقد نگین اینا مشکوکن یا چمد مهد کودکه خو
ببخشید

از طرز رفتار و حرف زدنتون بهتون میگیم بچه
(10-01-2021، 13:20)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید
خاهش میکنم
من فک کنم گفتم الان حاشون بحرانیه بچه هام/:
خب من سال پیش مرداد عضو شدم اوایل هیچکیو نداشتم/:
بعد 3 ماه عشقمو یافتم اجیمو میگممم Heart Tongue
خب فک کنم میتونین تو پ.خ هم بحرفینا//:

(10-01-2021، 13:21)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 13:18)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاخدا شبیه ببعی شده :/  Big Grin
تبدیل از هلو ب لولو/:

هییی..سهون است دیگر/:
آآآمییین/:

یا حضرت احمدی نژاد/: پشمام
داره لیسش میزنههه/:
آمیننننننن
 سپاس شده توسط _sehun_
(10-01-2021، 13:21)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 13:17)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ نمینازم به این چیزا 0-0 خیلی چیزای بهتری تو دنیا هس
ولی خو وقتی خودتم وبلاگری باید این چیزا رو بدونی
پس انقده نپرین بهمون 0-0

بعله نمینازیم 0-0
مودونم وبلاگت شخصی بیده
باعشه خو بابا اصن ببخشید... من چیزای بدی گفتم ولی شمام کار خوبی نکردین
بعدشم من خیلی صادقانه از همتون عذرمیخوام ببخشید
تروخدا تمومش کنیم بیایید با هم مشکلی نداشته باشیم بابا مخم پوکید
(10-01-2021، 13:22)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید
خاهش میکنم
من فک کنم گفتم الان حاشون بحرانیه بچه هام/:
خب من سال پیش مرداد عضو شدم اوایل هیچکیو نداشتم/:
بعد 3 ماه عشقمو یافتم اجیمو میگممم Heart Tongue
خب فک کنم میتونین تو پ.خ هم بحرفینا//:

(10-01-2021، 13:21)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییی..سهون است دیگر/:
آآآمییین/:

یا حضرت احمدی نژاد/: پشمام
داره لیسش میزنههه/:
آمیننننننن

فقط قیافه ی سهون Telegh_01
ولی ی خبر خوبب ععههه
سهون دوتا سگ داره وی وی سالمه ویوی سالمهههه
نگا کن حیوون خونگی هرکدووم از اعضا سهون دوتا هاپو داره
https://i.pinimg.com/564x/1f/5a/62/1f5a621b595e496a7f3efb2715337b05.jpg
ولی وی وی خیلی کیوتههه*-*
اوهام اوهام مودونم میتونیم تو پ.خ بحرفیم ولی مشکلش اینه که نمیتونیم :/
منه خاک تو مخ یه نمه همچین عجیب مجیب میزنم حالا باز با اینکه وبلاگ نویسی بلدم اینجا نمت به پستا ده تا کامنت ساده بدم 0-0 دادما ولی خو بازم نمیزاره پ .خ بدم :/
آخه چرا من فارغ از یه ذره عقلم 0-0 :/
(10-01-2021، 13:25)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط قیافه ی سهون Telegh_01
ولی ی خبر خوبب ععههه
سهون دوتا سگ داره وی وی سالمه ویوی سالمهههه
نگا کن حیوون خونگی هرکدووم از اعضا سهون دوتا هاپو داره
https://i.pinimg.com/564x/1f/5a/62/1f5a621b595e496a7f3efb2715337b05.jpg
ولی وی وی خیلی کیوتههه*-*

31 وویی خودا
اسمشم وی وی هس Big Grin
چی شد دلت خاست؟منم دلم خاست Big Grin

(10-01-2021، 13:27)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهام اوهام مودونم میتونیم تو پ.خ بحرفیم ولی مشکلش اینه که نمیتونیم :/
منه خاک تو مخ یه نمه همچین عجیب مجیب میزنم حالا باز با اینکه وبلاگ نویسی بلدم اینجا نمت به پستا ده تا کامنت یدم 0-0 دادما ولی خو بازم نمیزاره پ .خ بدم :/
آخه چرا من فارغ از یه ذره عقلم 0-0 :/

برو تو یه تاپیک دیگ یچی بنویس بشه 11 دیگ/:
 سپاس شده توسط _sehun_
(10-01-2021، 13:24)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 13:21)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله نمینازیم 0-0
مودونم وبلاگت شخصی بیده
باعشه خو بابا اصن ببخشید... من چیزای بدی گفتم ولی شمام کار خوبی نکردین
بعدشم من خیلی صادقانه از همتون عذرمیخوام ببخشید
تروخدا تمومش کنیم بیایید با هم مشکلی نداشته باشیم بابا مخم پوکید
Telegh_59
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ 217

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان