امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵

@♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿
جیمینا من نحسم از وقتی ک اکسو ال شدم اکسو ی آهنگ داد و الان دیگه هیچ آهنگی نداده/:
شتتتتت/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، لــــــــــⓘلی ، لــــــــــⓘلی
آگهی
(13-01-2021، 12:05)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 12:02)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفح ندیسن/:
ددی سی*ک دیر اشح اونون معنیسی بااا/:

صفح به بولموسن اون معنسین یامان ده با یااامان اوجور یامان  Big Grin  Dodgy

داش باشیوا Big Grin :/
(13-01-2021، 12:00)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دیگههه چههه سمیههه گوشام خون اومد 
برو آهنگ پروفایلمو بگوش به اون میگن آهنگ -.-

I be on my own (yeah), head up in the clouds like Zeus
When they say, "You ain't the G.O.A.T.", I come down like, "Ooh"
But I got my head in the clouds like Zeus
Swear, I could see the game from a bird's-eye view (ayy)

معرررکس زئوس..

ولی خدایی ممد
تو ماشین باشی و تی ام پلی نکنی؟
(13-01-2021، 12:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 12:02)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بعد چجوری عکسی ک میخوام و بزارم؟ 

نمیتونم :| دیشب خواب دیدم تک تک خونواده مادریمو دارم با چاقو میبُرم و میخورم |: 
دیشم
من سکته کردم:|

اخر سر رفتم تو سالن خوابیدم:/

دیگه فیلم ترسناک نبین
چیه اه فقط میرینن به عصاب آدم..
فیلمای پرمفهوم و قشنگ ببین، کمدی هم خوبه
Still alice 
Boys don't cry  crying (خیلی غم انگیزهههه)
Tenet 
Mike and dave need wedding dates (جر خوردن تضمینی)
Coffee and kareem 

(13-01-2021، 12:04)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 12:02)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بعد چجوری عکسی ک میخوام و بزارم؟ 

اگ از گوگله عکست لینک اونو کپی کن بزن اونجا اما اگ خودت داری تو آپلود عکس ک اون بالا هست تو فلشخور اون عکستو بزار بعد لینکشو کپی کن بزار اگ متوجه نشدی با رسم شکل توضیح بدم/:

کدوم لینکو بزارم؟ لینک واس انجمن رو میزارم کار نمیکنه =| 
(13-01-2021، 12:04)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اهم
برو تو پنل کاربری مشاهده ی پروفایل استایلو بزن اونجا همه ی چیز میزاش هست بعد یکی از قسمتاش زده لینک تصویر پس زمینه عکس دلخواهتو آپلود کن لینکشو بزار اونجا

*-*♡♡♡
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(13-01-2021، 12:07)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 12:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیشم
من سکته کردم:|

اخر سر رفتم تو سالن خوابیدم:/

دیگه فیلم ترسناک نبین
Still alice 
Tenet 
Coffee and kareem 
ایت لنتی وسط فیلم فقط میگفتم گو*ه خوردم(:::

هوم
کمدی دوسD:::
 سپاس شده توسط Berserk
(13-01-2021، 12:07)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 12:05)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفح به بولموسن اون معنسین یامان ده با یااامان اوجور یامان  Big Grin  Dodgy

داش باشیوا Big Grin  :/

ناوار سن بولمدین نه دیپ منده ددیم دا Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
 سپاس شده توسط Emmɑ
(13-01-2021، 12:02)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 11:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم یه گیف واست اپلود کنم . ذلم سوخت خیلی مظلومی ..
ولی نکن
اینا معلوم نیس دخترن یا پسر معنی تکستاشونم چرته . نهایتا قابل رقابت با الناز گلرخه
نکن همشیره
نمیدونم . با رپ و پاپ فارس که اصا قابل مقایسه نیس
بیشتر سعی کن به چیزی گوش بدی که هم اهنگش معنی داشته باشه هم خوانندش !

بلاخره هرکی نظر و عقیده خودشو داره توم نمیتونی عقیدمو عوض کنی
باشه اصن تو بگو دخترن و آهنگاشون چرته مجبورت نکردن گوش کنی
من گوش میدم ب تو ضرری نمیرسه
خوب مودبانه اومدم جلو
|:
شاید باور نکنی . ولی من 4سال پیش اگ بودم / تا کاری نمیکردم از فلش لفت بدی ول کن معامله نبودم
ولی باشه
ایشالا از 15 سال رد بشی درست میشی

(13-01-2021، 12:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 11:57)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.s4.topseda.ir/nevisande/ali/music/96/12/13/edit/TM%20Bax%20-%20Bikhiale%20Farda_2.mp3

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Đęąđ.ğïřł
یا حضرت نمدونم چی 0-0
چرا نمتونم آهنگ پروفمو پلی کنم؟؟ این که درست بود الان چشه &^& :/
(13-01-2021، 12:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 12:07)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه فیلم ترسناک نبین
Still alice 
Tenet 
Coffee and kareem 
ایت لنتی وسط فیلم فقط میگفتم گو*ه خوردم(:::

هوم
کمدی دوسD:::

دوتای آخر کمدین *_*

کدوم لینکو بزارم؟ لینک واس انجمن رو میزارم کار نمیکنه =| 

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_4ef8c.png

(13-01-2021، 12:09)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 12:07)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش باشیوا Big Grin  :/

ناوار سن بولمدین نه دیپ منده ددیم دا  Big Grin

جهنم اول Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان