امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(31-01-2021، 21:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 21:51)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عین منی تازه کچل کرده بودم الان تازه بلند شده برم ارایشگاه
یکی میزارم

حاجی یوزارسیف انقد اعتماد به نفس نداشت ناموصا ؛ یکی بزار دهن همه رو ببند ؛ والا

من یوزارسیف ؟ خدایی چرت میگی من از اول گفتم خوب نیست تو گفتی که من قیافم خوبه مشکل شخصی داری دیگه چرند که نگو.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
آگهی
(31-01-2021، 21:51)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 21:49)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان عکی درست ندارم...بعدا میزارم :/ ولی من یبار گذاشتم 4fvf
عین منی تازه کچل کرده بودم الان تازه بلند شده برم ارایشگاه
یکی میزارم

منم موهام مث خر بلند شده :/
برم ارایشگاه میزارم خخخ
(31-01-2021، 21:53)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 21:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا ابلفرز ؛
کراش ؟
من ؟
بیخیال ناموصا
XD

کوجا گوذاشتی بوگو ماوم ببینیم :|

حاجی هنو بخاطر حفظ سلامتی دوستان نذاشتم عکسمو ؛ ولی خب دیگه چه کونم ؛ باس بزارم اینا ول کنن ما رو : )))
منم میرم دیگه بعدا سر فرصت حدس میزنم الان ذهنم مشغوله اما اگ اونی ک فک میکنم باشی ک قیافت خوبه^_^..♡
@"Mahdi 1381"
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(31-01-2021، 21:52)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 21:49)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
چاقه نیستم. اونی که از همه ریش و سیبیلش بیشتره کدومه؟ . یکیه که همش

اولیه از راسته :v
صبر کن ببینم...تو اونی نیستی که چفیه بسته؟؟

نه دوتاش من نیستم لباس زرده هم نیستم موند دو تا کلا
(31-01-2021، 21:52)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 21:28)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بت توهین کرد؟ :/ غلط خوردن :///

مهدی و اون یکی گفتن فیکه
بگو ک نیستSad

بس که خوشگلی فک کردن فیک گذاشتی ^-^
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(31-01-2021، 21:54)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 21:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی یوزارسیف انقد اعتماد به نفس نداشت ناموصا ؛ یکی بزار دهن همه رو ببند ؛ والا

من یوزارسیف ؟ خدایی چرت میگی من از اول گفتم خوب نیست تو گفتی که من قیافم خوبه مشکل شخصی داری دیگه چرند که نگو.
نه آخه یجوری با فاز گفتی برم موهامو اوکی کنم عکس بندازم ...
ولش اصن ؛ هممون شبیه میمونیم ؛
#واقع_بین_باشیم
سلام.
شب همگی بخیر باشه.
دانش آموزان عزیز با توجه به اینکه من فردا دانشگاه امتحان دارم کلاس فردای شما را لغو می کنم و به جای اون چهارشنبه بعد از ظهر یا پنجشنبه بعد از ظهر براتون کلاس جبرانی برگزار می‌کنم خیلی ممنون شب خوبی داشته باشید‌
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(31-01-2021، 21:55)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میرم دیگه بعدا سر فرصت حدس میزنم الان ذهنم مشغوله اما اگ اونی ک فک میکنم باشی ک قیافت خوبه^_^..♡
@"Mahdi 1381"
خب لنتی بگو کدوم
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(31-01-2021، 21:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 21:53)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوجا گوذاشتی بوگو ماوم ببینیم :|

حاجی هنو بخاطر حفظ سلامتی دوستان نذاشتم عکسمو ؛ ولی خب دیگه چه کونم ؛ باس بزارم اینا ول کنن ما رو : )))

ازونجا ک من تازه اومدم و نوب سگ هستم بوگو کوجا میزاری Smile)
در ایام جوانی یروز شدم روانی
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان