امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(01-02-2021، 15:16)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 18:14)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم حرفیم .-.

آره جون عمت://////////////////

(01-02-2021، 15:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سام عیلیک
های حاجی

:/ جدی میگم خوب
من یبندی حرف میزنم :/ اگه کم بحرف بشم عصبی میشن 4fvf همیشه من باید حرف بزنم .-.
 سپاس شده توسط Emmɑ ، _ƇRAƵƳ_
آگهی
(01-02-2021، 15:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 15:16)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های حاجی

چخبر حاجی ؟ کم پیدایی
سلامتی خبری خاصی نیس:///
هنوز زنده امو کرونا نگرفتم:/
خر میزدم حاجی
از شوما چه خبر؟؟؟
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-02-2021، 15:20)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 15:14)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوک منتظرم
یدونشو دوتایی یکیشم با شهون

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://i.pinimg.com/236x/16/0f/b9/160fb970c0979758c93c9971630608ff.jpg
من و سهون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/19a8c44237d7d87131ec1de62bcd259f.jpg

جون^-
شهون کو پ|:
 سپاس شده توسط _sehun_
(01-02-2021، 15:18)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسین فرهنگ لغتش برعکسه :/
به کلمه زشت احترام خاصی قائله
من دیشب شاخ درآوردم :/

+آوا خیلی منحرفی :/
به شدتتتتتت اصن نمیخوره یه بچه هیجده ماهه انقدر مستهجن باشی :/
به نفعته خوب شی یه روز کار دستت میده ها!!

درد ۰-۰
من به این فرشتگیییییییی چرا چرت اند پرت میگوییییییی ://
مطمئنم دوباره آب شنگولی خوردی خودتو با من اشتباه گرفتییی ۰-۰ ://
خو چیه جزوی از اخلاقاتمه دیگه بهش عادت نمودم  Big Grin  ۰-۰
سخته ترک کنم خوووو 108
اصن نمیدونم چجوری ترکش کنم ۰-۰ :/
(01-02-2021، 15:20)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 15:20)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://i.pinimg.com/236x/16/0f/b9/160fb970c0979758c93c9971630608ff.jpg
من و سهون
http://dl.akskhor.ir/uploads1/19a8c44237d7d87131ec1de62bcd259f.jpg

جون^-
شهون کو پ|:

اونو نتونستم تا آخر بکشم دست سهون جای بدی بود Telegh_01
عکس از شهون ندارم/:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(01-02-2021، 15:20)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره جون عمت://////////////////

:/ جدی میگم خوب
من یبندی حرف میزنم :/  اگه کم بحرف بشم عصبی میشن  4fvf  همیشه من باید حرف بزنم .-.
:////جدی نگو:///
قانع شدم:/
 سپاس شده توسط Prometheus
(01-02-2021، 15:20)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 15:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چخبر حاجی ؟ کم پیدایی
سلامتی خبری خاصی نیس:///
هنوز زنده امو کرونا نگرفتم:/
خر میزدم حاجی
از شوما چه خبر؟؟؟
هعی نفسی میاد و میره ...
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(01-02-2021، 15:21)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 15:20)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون^-
شهون کو پ|:

عکس از شهون ندارم/:

الهی مشکلی نیس سهونه دیگ شیطونه
عا|: باشد
 سپاس شده توسط _sehun_
(01-02-2021، 15:23)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 15:21)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس از شهون ندارم/:

الهی مشکلی نیس سهونه دیگ شیطونه
عا|: باشد

آره دیگه اول کشیدم بعد دیدم دستش بد میشه سانSورش کردم
/:♥
 سپاس شده توسط Emmɑ
(01-02-2021، 13:05)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 12:53)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدد سسکی..
ببین من تولذم اسفنده ها.. ینی بیام تهران
یدونه از اون کیک ها ک عین اینستا با جاقو میزنه بیرون ذرست میکنی برام؟ +_+
شدیدا دنبالشم  ):

به نظرم مقرون به صرفه نیست واسه ی کیک  تا تهران بیای:/
درست کردنش که کاری ندارع برام ولی شوکولاتا ریخت تو صورت و لباست مسئولش خودتی  میخوام پر بارر بزنم برات بفهمی شوکولات ینی چی :/
ولی بازم میگم خوشت نیاد چون سفارش زیاد قبول نمیکنم :|

نه واسه ی کیک ک نمیام ): سفرکاریه ی روزه اس صب میام کارمو انجام میدم با داداشم , شبش هم برمیگردم
ولی این کیییکه ک بلدی خیلیییییی خیلیی سسکیه
جونزز
تو باید میرفتی تو کار فست فود
از اینا ک پر ملات میزنن مشتری زیاد دارن ):
نه نه , زیاد قبول نکن سفارش , همش برا من :<
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان