امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(01-02-2021، 15:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 14:54)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک
عه تازه برنامشو 13بهمن میخوان از ماهواره پخش کنن
بله
خداشفابده
منم مبینا 15ت
بعلههههه
خدا شفا بده؟؟ انقدر این ایرانی ها کلماتو داغون کردن آدم نمیدونه چی بگه :/
چیزای خوبو بد میکنن :/
*وی سرفه میکند*
خوشبختم هاچووووو

منم.
واسه چی مگه من کلمه بدی گفتم؟!
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(01-02-2021، 15:21)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 15:18)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسین فرهنگ لغتش برعکسه :/
به کلمه زشت احترام خاصی قائله
من دیشب شاخ درآوردم :/

+آوا خیلی منحرفی :/
به شدتتتتتت اصن نمیخوره یه بچه هیجده ماهه انقدر مستهجن باشی :/
به نفعته خوب شی یه روز کار دستت میده ها!!

درد ۰-۰
من به این فرشتگیییییییی چرا چرت اند پرت میگوییییییی ://
مطمئنم دوباره آب شنگولی خوردی خودتو با من اشتباه گرفتییی ۰-۰ ://
خو چیه جزوی از اخلاقاتمه دیگه بهش عادت نمودم  Big Grin  ۰-۰
سخته ترک کنم خوووو 108
اصن نمیدونم چجوری ترکش کنم ۰-۰ :/
درد به خودت :/
فرشته ها بی ادب و حرص دهنده نیستن :/
نوچ هیچی نخوردم و اشتبم نگرفتم dit
باید ترک کنی... آیندتو به فنا میده :/
منظورم رو امیدوارم اشتباه نفهمی....
ولی یه مغز سالم بهتر از ذهن خراب و منحرفه :/
(01-02-2021، 14:51)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 13:36)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما دو تا اکانت داشتین؟

نخیر
فقط چون دستم خورد روی خروج از انجمن رفتم بیرون بعد رمز اکانتمو یادم نبود اونجا زده رمز عبورتان را فراموش کرده اید؟
اونو زدم نشانیه ایمیلمو میخداست ایمیلمو زدم رمزوبرام فرستادن اقای باز پرس
hmm
روز خوش.
(01-02-2021، 15:28)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 15:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعلههههه
خدا شفا بده؟؟ انقدر این ایرانی ها کلماتو داغون کردن آدم نمیدونه چی بگه :/
چیزای خوبو بد میکنن :/
*وی سرفه میکند*
خوشبختم هاچووووو

منم.
نه منظورم امثال این آواست که هی میگن خدا شفا بده :/
(01-02-2021، 15:33)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 15:28)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم.
با هم دوست باشید.
(01-02-2021، 15:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 15:21)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درد ۰-۰
من به این فرشتگیییییییی چرا چرت اند پرت میگوییییییی ://
مطمئنم دوباره آب شنگولی خوردی خودتو با من اشتباه گرفتییی ۰-۰ ://
خو چیه جزوی از اخلاقاتمه دیگه بهش عادت نمودم  Big Grin  ۰-۰
سخته ترک کنم خوووو 108
اصن نمیدونم چجوری ترکش کنم ۰-۰ :/
درد به خودت :/
فرشته ها بی ادب و حرص دهنده نیستن :/
نوچ هیچی نخوردم و اشتبم نگرفتم dit
باید ترک کنی... آیندتو به فنا میده :/
منظورم رو امیدوارم اشتباه نفهمی....
ولی یه مغز سالم بهتر از ذهن خراب و منحرفه :/
دمپایی تو مخت ۰-۰ :/
هستن مگ تو اصن به غیر منه هوری الهی فرشته واقنی دیدی؟؟ ۰-۰
چرا خودت گفتی تو تایپیک اسم همسر قبلیت داشتی ماست میخوردی ۰-۰ ماشته مسموم بودهههه ۰-۰ :///
نمیخاااام ۰-۰
خو چیکا کنم مغز خودت بی تر ادبه مال من اتفاقا خعلیم شاد و متفکره ولی خعب یهو نمدونم چی میشه میره تو جاده خاکی ۰-۰ 15
@"AVA_MADI*"
از وب تکونی چقدر فعالیت مفید کردی؟ :/
از اینجا بیرون رفتی هیچ؟؟ :/
(01-02-2021، 15:33)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم.

درد ۰-۰ من یه بارم همچین جمله ایو اینجا نگفتم چرا دروغ میگی ۰-۰ :// ولی بیرون از اینجا گفتم خو
(01-02-2021، 15:26)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 15:23)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی مشکلی نیس سهونه دیگ شیطونه
عا|: باشد

آره دیگه اول کشیدم بعد دیدم دستش بد میشه سانSورش کردم
/:♥

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این عکس عروسیتونو اتلیه احمد بم داد مثل اینکه جا گذاشته بودینش

ماشالا دو کفتر عاشق
 سپاس شده توسط _sehun_
(01-02-2021، 15:36)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
از وب تکونی چقدر فعالیت مفید کردی؟ :/
از اینجا بیرون رفتی هیچ؟؟ :/

یدونه ۰-۰
اوهام وقتی دوباره پریدیم به هم قرار شد من به عنوان مهمان بیام ۰-۰

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: