امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(01-02-2021، 22:24)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 22:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تخم مرغ ب زور درست میکنم._.
بعد کیک؟!._.
یاد میگیری
ترلانم صفر بوده قطعا ی تایمی
علاقه ب خرج بدی یادمیگیری قشنگ بچه..

فک کنم تا ابدو یک روز اشپزی یاد نگیرم._.
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(01-02-2021، 22:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 22:16)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ولی تو ارسالت اومده بیزحمت پاکش کن این دختر عموی فضولم اومده بود بعد یواشکی عکسمو گذاشت  نمیدونی چقدر حرص خوردم از دستش اخ خدایا توبهههه

Telegh_34  Telegh_34  Telegh_39

اوکی الان پاکش میکنم ؛
عکستو کجا آپلود کردی ؟
از همونجا که آپلود کردی بزن دیلیت کن ؛
اینجوری دیگه از همه چی اوکی میشه ؛

چجوری ب منم یاد بده ؛(
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Mohlek
(01-02-2021، 22:30)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شتتتت/=
واقعا عجیبه
هیچ اطلاعیه ای ندارم crying
گلبم شیکس.. ♡

برم ک بمیرم 17  45
اِوا
چرا ناراحتی خانوم؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(01-02-2021، 22:30)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شتتتت/=
واقعا عجیبه
گلبم شیکس.. ♡

برم ک بمیرم 17 45

امضات منو کشته :/
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(01-02-2021، 22:35)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شتتتت/=
واقعا عجیبه
گلبم شیکس.. ♡

برم ک بمیرم 17  45
اِوا
چرا ناراحتی خانوم؟

همه منو یادشان رفتهSad
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(01-02-2021، 22:35)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 22:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی الان پاکش میکنم ؛
عکستو کجا آپلود کردی ؟
از همونجا که آپلود کردی بزن دیلیت کن ؛
اینجوری دیگه از همه چی اوکی میشه ؛

چجوری ب منم یاد بده ؛(
اگه تو سایتایی مثه پیکوفایل یا یو آپلود گذاشته باشی میشه یکاریش کرد ؛ تو عکسخور بزاری به فنا میری
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(01-02-2021، 22:35)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شتتتت/=
واقعا عجیبه
گلبم شیکس.. ♡

برم ک بمیرم 17  45

واسع ... هاس^_^♡
تو ب خودت  نگیر عشق اجی
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط Prometheus
(01-02-2021، 22:36)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 22:35)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِوا
چرا ناراحتی خانوم؟

همه منو یادشان رفتهSad
oh no no
من هیچوقت تو رو یادم نمیره(:
من خودم چند نفرم

(01-02-2021، 22:37)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 22:35)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسع ****^_^♡
تو ب خودت  نگیر عشق اجی
لطفا ویرایش کنید!
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(01-02-2021، 22:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 22:35)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری ب منم یاد بده ؛(
اگه تو سایتایی مثه پیکوفایل یا یو آپلود گذاشته باشی میشه یکاریش کرد ؛ تو  عکسخور بزاری به فنا میری

اها ب جمع ب فنا رفتگان خوش آمدم^_^♡
یکی اس هی ازم عکس میخواد
بیچاره فک کنم خودشو با دوس پسرم اشتباه گرفته Big Grin

(01-02-2021، 22:37)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 22:36)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه منو یادشان رفتهSad
oh no no
من هیچوقت تو رو یادم نمیره(:
من خودم چند نفرم

(01-02-2021، 22:37)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسع لاشیاس^_^♡
تو ب خودت  نگیر عشق اجی
لطفا ویرایش کنید!
ممنون از لطفت ^_^♡

+
ویرایش اوکی بود؟¿♡
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

واسع لاشیاس^_^♡
تو ب خودت نگیر عشق اجی

:/ به خودم نگرفتم که بیشعور ://///
اخه بت نمیاد امضات این باشه :// بت نمیاد خشن باشی عشق داداشششش خخخ
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان