امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(02-02-2021، 10:35)هیتر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 10:33)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوش میزنی

اینا همشون کار توعه

غلط نکن من مشکلم با ممده if you no you no هر بی شرفی که این کارو کرده ایشالاه بترکه

ان شاء الله بترکی
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آگهی
(02-02-2021، 10:36)هیتر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 10:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@هیتر

عجب جونوری بودی ناموصا ,
میمردی به صابر فحش ناموسی ندی ؟ Telegh_01

بی عدب عمو صابر من غلط بکنم

غلط بکنی ؟
حاجی سایه جنابعالی رو با رایفل میزنن ,

منو هم 3 بار بخاطر اینکه شک ( فقط شک) کردن تو ام بن کردن ,

لابد یه حرکتی زدی دیگه
کام بک ممد گاوکش
@هیتر
یه ملت به خاطر تو بعد از ثبت نام تو انجمن دهنشون سرویس میشد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
(02-02-2021، 10:36)هیتر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 10:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@هیتر

عجب جونوری بودی ناموصا ,
میمردی به صابر فحش ناموسی ندی ؟ Telegh_01

بی عدب عمو صابر من غلط بکنم

غلط میکنی :/
(02-02-2021، 10:37)هیتر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 10:36)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@هیتر

بزنگ کارت دارم 07154336515

داداش به خدا نمیشه شمارم میوفته ببخش

بزنگ ناموسا با شمارت کاری ندارم
@Musalick
ممد گاوکش سابق ممدگاو کش زمانه را ببین
https://harfeto.timefriend.net/17743849061913
ناشناس بگو. ولی ما می‌شناسیمت
(02-02-2021، 10:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 10:30)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ میگع

ن عزیزم جملش مفهومی بود ,
به عمقش نفوذ کنی میفهمی خیلی هم جدی و درست بود :///

مرز های مفهومو جا ب جا کردم بمولا
در ایام جوانی یروز شدم روانی
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek
(02-02-2021، 10:39)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 10:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن عزیزم جملش مفهومی بود ,
به عمقش نفوذ کنی میفهمی خیلی هم جدی و درست بود :///

مرز های مفهومو جا ب جا کردم بمولا

میگن ارسطو و هردوت و ابو علی سینا بعد از دیدن حرفت رفتن تو اتاقشون به کاراری بدشون فکر کنن :///
(02-02-2021، 10:38)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کام بک ممد گاوکش
@هیتر
یه ملت به خاطر تو بعد از ثبت نام تو انجمن دهنشون سرویس میشد

الان ممد آرمی کشه
(02-02-2021، 10:39)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Musalick
ممد گاوکش سابق ممدگاو کش زمانه را ببین
خوبه لااقل به تو ثابت شد من ممد سگ کش نیستم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان