امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴10

(23-02-2021، 23:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 23:26)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حله...جواب وژدان هم خودت بده عینه مورچه به تن میافته Smile

کاش وجدان هنوز زنده بود!

اری جاوید ولی زنده نه 
غیرت کنن همینم ب فنا میدن/:"-

(23-02-2021، 23:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 23:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختره اومد تو خیابون...رفت سمت کیسه زباله ها...بازشون کرد
یه ظرف توش بود...برش داشت....نمیدونم چی توش بود...
با انگشتش پاکش کرد خوردش :////////
یه ذره غیرت باشه باید هممون بمیریییممممم
پایه ای با هم بمیریم ؟

یه اقدام ریز میکردی خب !:
شاید میتونستی کمک کنی میشد ینی+_
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek
آگهی
(23-02-2021، 23:34)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 23:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش وجدان هنوز زنده بود!

اری جاوید ولی زنده نه 

(23-02-2021، 23:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پایه ای با هم بمیریم ؟

بعله :/
ایشونم میکشن!
اصن غیرتی دیگه نیسست! :/
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(23-02-2021، 23:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 23:34)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اری جاوید ولی زنده نه 

بعله :/
ایشونم میکشن!
اصن غیرتی دیگه نیسست! :/
اهیی"'_"'
دست  هم خون خود چاقو دیدم نه اجنبی Undecided 
امم ماکه تا باشه اشتباه میکنیم گردن مونم میزاریم زیر تیغ ولی بالایی گردنش کلفت شده لامصصب"/=
 سپاس شده توسط Prometheus
(23-02-2021، 17:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 17:47)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس من با خودش تو ي جا ميشنم شما كنار ما بشينيد...
لطفا تشریف ببرید کوچه-_-اونجا جا زیاده

ديگ خودش گف اره جات تو بغلمه
(23-02-2021، 14:43)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 14:01)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برا ازدواج کلی تلاش کردم خانواده راضی نبودن نمیخوام طلاقم بده

نبینمت فقط :/

عه چرا؟/:

(23-02-2021، 13:47)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمتو عوض کردی نمیشناختمت(:

قبلش ک عوض  نکرده بودم):
ببین ی حالی از شهون میپرسی نا سلامتی نوته
[/quote]

توام حالی از عارفه نکردی):
بگذریم حالت چطوره خانم خانما
 سپاس شده توسط _sehun_
(24-02-2021، 0:29)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 17:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
بهار این مسخره بازیا چیه دختر؟
چرا تو دهن مردم الکی حرف میندازی؟

(24-02-2021، 0:29)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 13:47)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمتو عوض کردی نمیشناختمت(:

قبلش ک عوض  نکرده بودم):

[/quote]

ببخشید))))):
خوبن
تو خوبی؟
 سپاس شده توسط *VENUS*
(24-02-2021، 0:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 0:29)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

(24-02-2021، 0:29)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلش ک عوض  نکرده بودم):

ببخشید))))):
خوبن
تو خوبی؟
[/quote]

دهن مردم؟
تو چ فازي؟
دارم شوخي ميكنم
چي داستان درست ميكني :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
 سپاس شده توسط *VENUS*

استغفرالله برادر این سخنانِ نا به جا چیست؟

(24-02-2021، 0:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*

قبلش ک عوض  نکرده بودم):

ببخشید))))):
خوبن
تو خوبی؟
[/quote]
قشنگم شما خودتو ناراحت نکن فدات شم lol
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(24-02-2021، 0:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ بچه ايد شما ... :/
خوب بود گفتم شوخيه و حرف بدي هم نزدم... ?
 سپاس شده توسط *VENUS*
(24-02-2021، 0:37)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 0:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ بچه ايد شما ... :/
خوب بود گفتم شوخيه و حرف بدي هم نزدم... ?

میدونم میدونم ^.^
نه حرف بدی نزدی شما شوخی کردی
منم شوخی کردم .-.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان