امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

@"Musalick"
اینم امضاعه تو داری؟:/
اصن نمیشع خوندش تفکیکش میکردی بچه
اینم من باید یادت بدم؟ Dodgy
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(30-04-2021، 22:11)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
من اوومدم بی اددب

موزالیک ینی چی:|
الان حتما باید اینو میپرسیدی ؟
تنها کسی ک نپرسید خواجه نسیر الدین توسی بود که اونم تو فلش اکانت نداره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴀʀмɪss ، THEDARKNESS
(30-04-2021، 22:09)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
یکی بهم بگه چرا تغییر جدیدی ک تو فلشخور شده برام نمیاد؟

تو گوگولت با برگه ناشناس وارد شو تغییرات اعمال میشه(این فقط برای دیدنه تغییراته نمیتونی توش کار کنی) و یا از حسابت خارج شو و دوباره وارد شو . برای من که بعد گذشت 1 یا 2 ماه تو اکانت داخل گوشیم اعمال مشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(30-04-2021، 22:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 22:11)ᴀʀмɪss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
من اوومدم بی اددب

نسیر نع نصیر :/
اینم من باید یادت بدم بچه؟:/
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-04-2021، 22:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 22:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدنش به طرف :'|

چطوری میدنش ناشناس میدن یا میرن جلو میدن .
الان چطوری نامه ای که نوشتم بدم به مودم وای فای خونمون؟

مستقیم بده
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، THEDARKNESS
(30-04-2021، 22:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-04-2021، 21:59)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگه گلچین روزگار هر گلی که خوشبو و زیبا باشه رو میچینه cry2

حرف مقت نزن بچه....شاگردمو از تو میخوام
فردا پس فردا از دوست مشترکمون که شمارشو داره خبر میگیرم!
 سپاس شده توسط Prometheus
(30-04-2021، 22:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
من اوومدم بی اددب

اره خیلی واسم سواله:|
ب اونم میگم بیاد بپرسه D:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، Mohlek

@"Musalick"
من اوومدم بی اددب

خوب شد پرسيد وگرنه من چن روزه فك ميكنم موزايكه :!
بعدش شد موساليك تازه تو مخم رف :!
خنگم دگه :!
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط ᴀʀмɪss ، Mohlek
ادامه اهنگو هرکی بخونه آبنبات میدم بهش

طرح چشمان تو جان تو آن لب خندان تو..........
 سپاس شده توسط ѕααяeη ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

@"Musalick"
من اوومدم بی اددب

داداش برو خدارو شکر کن پسر دایی من امروز همش میگفت اوم موزائیکه حسام بود؟ هی میگم چی هی میگفت موزائیک
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان