امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵

(01-05-2021، 17:45)Setayesh.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:41)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو شورشی یا خوارشی
ها؟ Telegh_59

میگم تو ننشی...باباشی..شوهرشی...؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS ، shghyegh ، شـــقآیــق
آگهی
(01-05-2021، 17:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:43)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ت خاستگاری کی میخوای بری مثلا؟
اونایی ک من گفتم؟
من غلط کردم!
فورا میخوان فامیلای عتیقشونو همون بندازن  Telegh_02
افرین کلا نزدیکشون نشو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek ، شـــقآیــق
(01-05-2021، 17:46)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من غلط کردم!
فورا میخوان فامیلای عتیقشونو همون بندازن  Telegh_02

نع باو کدوم فامیلای عتیقه؟
کلی دختر باحال بت معرفی کردم
اصنم بام نسبت ندارن:/
بگم اسمای قشنگشونو؟14
والا سم که هستن ولی بگو
خدا رحم کنه
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(01-05-2021، 17:46)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای دختر شیطان صفت به من نزدیک نشو..من عمه خویش را دوست میدارم

یوهاهاهاااا ب عمت سلام برسوووون

میزنم تو سرت که از اون طرف زمین دربیای بری تو کهکشان اندرومدا پیدات کننا -_-
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، shghyegh ، THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(01-05-2021، 17:46)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:42)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون بچه ی خوبی میبخشم

چچه بخشنده ای تو  Telegh_59

فوق تصورت
:}
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، BIG-DARK ، شـــقآیــق
(01-05-2021، 17:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:46)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع باو کدوم فامیلای عتیقه؟
کلی دختر باحال بت معرفی کردم
اصنم بام نسبت ندارن:/
بگم اسمای قشنگشونو؟14
والا سم که هستن ولی بگو
خدا رحم کنه

بگم واقعا؟
شیپ میشیا؟
تگشون هم میکنم:/
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek ، شـــقآیــق
(01-05-2021، 17:46)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:38)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
من ایموتویی که مادی بود رو میخوام

ایموتو همون مادیه فقط نسخه آگاه و منحرف یه نمه اونی چان ۰-۰
به قرآن تقصیر من نیست تقصیر یه سری از دوستامه تو واتساپ اونا بزرگونه حرف میزنن رو منم تاثیر گذاشته خو
ده تا گروه دارن همش با هم حرف میزنن همو تخریب میکنن منم یاد گرفتم ۰-۰
ببخشید ۰-۰
بخدا راست میگما اسمشم گذاشتن اسلیپی فمیلی تازه
اسکرین بگیرم؟۰-۰
چرا انقدر همه چیزو سخت میگیری نخیر حرف تو برای من سنده
 سپاس شده توسط Prometheus ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
@"Musalick"
میدونستی همین پیرزن پلیر فورتنایته؟
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، شـــقآیــق
(01-05-2021، 17:48)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا سم که هستن ولی بگو
خدا رحم کنه

بگم واقعا؟
شیپ میشیا؟
تگشون هم میکنم:/
نگو نگو
انجمن که نیس که
مرکز خرید و فروش انسانه اصن
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(01-05-2021، 17:48)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2021، 17:46)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چچه بخشنده ای تو  Telegh_59

فوق تصورت

هن؟
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴۲۵ 105
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان