امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 12:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:25)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اخر کی تو کیه
عه ببخشید منظورم اینه کی رل کیه×_×
یه اوگاب همیشه تنهاست
#S

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/C147E699-5A75-4562-9B12-8DE95923E7FF.jpeg
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *Aɴѕel* ، Emmɑ ، شـــقآیــق
آگهی
(12-05-2021، 12:29)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:23)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان داداش
قبل از اینک از رجب بدتر شی

من رفیقتم قهر نکن
پتت رو نریختم رو اب که
ما رو دور ننداز Telegh_01
من چیزی مخفی ندارم که بخوای لو بدی ((((::
(12-05-2021، 12:25)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخازی و مفت بری خیلی میچسبهD=
فکر کن من سوز بدم
1%
(12-05-2021، 12:25)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| واسم‌ مهم‌ نی کی گفته
جلوئه خودتم میگم :|
خوب *** هستی :||| والا من آدم رکیَم
آخ چشمای عسلی رنگت البته قرو قاطی بود رنگاش (:
عکس بچگیت هنوز تو لب تاپه :v
ولی میتونستم خیلی چیزای دیگه ک میدونم ازت بگم ((((:
چشم قشنگ :v

خاک تو سرت 
خودش که جوابمو نمیده،
ولی چشماش عسلی نیست ((: 

موقعی ک من پیشش بود نور خورده بود به چشمای زیباش (:
ولی وقتی سایه شد دیدم سبزِ :v
 سپاس شده توسط Medusa
تا اون اومد همه شدن راضیِ راضی
من اومدم شد بچه بازی؟
 سپاس شده توسط Emmɑ
(12-05-2021، 12:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه اوگاب همیشه تنهاست
#S

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/C147E699-5A75-4562-9B12-8DE95923E7FF.jpeg
خواهر برادرنD:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(12-05-2021، 12:25)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:21)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه، بچه تیزی هستی. (((:
حالا اشکال نداره. از بحث صبح اگه بخوام نقل قول کنم هرکس اختیار بدن خودشو داره. D: 

آره آره آره علی خیلی دهن‌لقه (((: اون بهم گفته. یه درصدم شک نکن. (((:

نه دیگه... دلمو شکوندی برو حالشو ببر... می‌دونی با همون چشما که رنگشونو دوست داشتی چقدر اشک ریختم به خاطر این حرفت؟ درسته آخه؟
:| واسم‌ مهم‌ نی کی گفته
جلوئه خودتم میگم :|
خوب *** هستی :||| والا من آدم رکیَم
آخ چشمای عسلی رنگت البته قرو قاطی بود رنگاش (:
عکس بچگیت هنوز تو لب تاپه :v
ولی میتونستم خیلی چیزای دیگه ک میدونم ازت بگم ((((:
چشم قشنگ :v

عسلی؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینو  نگاه کن شما. دلت میاد بهش بگی عسلی؟ 

اون "خیلی چیزای دیگه" رو طرف خودش می‌دونسته. (((: شایدم نه. نمی‌دونم. انقدر دهن‌لقم نمی‌دونم چیارو رو به این یکی گفتم و چیارو به اون یکی. (((: 
 سپاس شده توسط *VENUS* ، bOoOoOy
Everybody loves somebody sometime
Everybody falls in love somehow
Something in your kiss just told me
That sometime is now
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
@*Aɴѕel*
@شـــقآیــق
شما دوتا هنوز تصور ننوشتید بنویسید
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:30)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیروان
فردا عوضت روزه میگیرمD:
#S

مارمضون تموم شد

D:
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(12-05-2021، 12:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*Aɴѕel*
@شـــقآیــق
شما دوتا هنوز تصور ننوشتید بنویسید

من حال ندارم بلند شم برم خودمو تو اینه ببینم<:
نآشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:30)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیروان
فردا عوضت روزه میگیرمD:
#S

فردا عید فطره خدا بخواد.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان