امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 13:39)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلبم *-*

ولی زندگی اینجوری که بوش میاد تو کل فلشو آباد کرده بودی که

هم آره، هم نه
قبل تو حیوون بودم ((: 

احساننننن من خودم یادمه Lollll
هنوز پ.خ های اون زمانتو نگه داشتم ._.
مهم اینکه الان گُلی ^^ ماهی ^^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، شـــقآیــق ، esiesi
آگهی
@ابراهیم هادی
به نظرتون کلیشه ایی میگه شروع گفت و گو از کلماتی همچون خوبی و چطوری شروع میشه؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:36)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:33)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا بحث فک فامیل طول بکشه جمع نمیشه ها!
قاضی نداریم اینجا؟!

نه سید
فقط یه جنازه رو زمین هست که هر کی میرسه یه لگدی بهش میزنه 
که اون منم
منتظر دلبر مسیحا نفسم تا برسد جان به تنم 

اگه دلبر داری زنده ای حاجی 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، شـــقآیــق ، esiesi
(12-05-2021، 13:40)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضیه کنسل شد اقا.-.
قرمه سبزی و مخلفات از دست رفتت

شاید باور نکنی
ولی خودم کنسلش کردم تو پ.خ با بهار

Lol
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 13:37)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:34)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن خواهر دارم روش پیاده میکنم
دیروز یَک بلایی سرش آوردم ک بفهمه دنیا دست کیههه

چیکار کردی باز؟
بلاکش کردم
4fvf
زنگ زد گفت چته گفتم دخترای تو فالورات انفالو کن4fvf
همرو انفالو کرد4fvf
خیلی حال دادددد4fvf4fvf4fvf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ ، Medusa
(12-05-2021، 13:39)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:ngh:

ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł ، Medusa
هممون باید یه تست بازیگری بدیم**
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، *VENUS*
(12-05-2021، 13:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:34)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۵۰ درصد بقیه ش کجا میره؟

مال منه دگ
من میگیرم ازش

مث اینکه هم شات گیرم میاد هم چیزای دگ D:
بهااااار بهش پیتزا بده من کش برم :>
چی میخوای؟ D:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(12-05-2021، 13:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردا همه خیانتکارن

حالا چرا همه
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(12-05-2021، 13:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:36)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شد رسیدگی؟

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=296284
باید شکایت کنن بعد._.
باید طبیب دوار باشی شاید کسی نشد بیاد
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان