امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(17-05-2021، 10:45)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:44)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاهاها^^
عاره با سوال و جواب
بلد نیستم دینی رو بدون سوال بخونم:/
میگم امروز به شما هم گفتین برگه سوال رو بندازین تو سطل با خودتون نبرین؟
نه از ما گرفتن برگه ها رو خودشون.
من کتابم بدون سوال بود کلی مغزم هنگ کرد. اگه سوال میداشت راحت میشدم. crying

به ما هم سوال ندادن
من خودم سوالا رو از نت گشتم پیدا کردم
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
(17-05-2021، 10:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک شب تورا ز مستی تشبیه ماه کردم.....
لامپ ده وات هم نبودی من اشتباه کردم  Bd1
عا باریکلله این خوبه Telegh_01
چخبر بچه ؟
کم پیدایی ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
من برم بخوابم از دیروز تا الان بیدارم:/
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(17-05-2021، 10:49)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#جغد_اصیل_عربی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(17-05-2021، 10:45)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:42)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو سپاسه خورد برات. =/_*
پی دی اف کامل؟ با سوال و جواب؟

میخوام دبیری تربیت بدنی قبول شم انتخاب اول.
تو چی پزشکی؟

هوم هوم خوبع، بعد برو ی باشگاهم برا خودت بزن عالی میشع
بله اگه خدا بخواد^^

(17-05-2021، 10:44)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نزنینشششش!بجاش منو بزنین!

#حمایت_از_حقوق_خرها

نع دلمون نمیاد :/
حمایت از حقوق بشریت
باش بزنین صدا خر بده :/
@"Musalick"
بچه قشنگ نی پ.خ رو جواب نمیدی:/

(17-05-2021، 10:50)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:49)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#جغد_اصیل_عربی

کوفت:/
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(17-05-2021، 0:04)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 0:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربون شماD;
الکی نوشتم عکس العملشونو ببینم  ولی دیدم همشون زدن تو ذوقم -_-

در کمین شکار شوهر (:
کی زده بریم دعواش کنیم
نایس
همشون):
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، ▪неизвестный▪
(17-05-2021، 10:50)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
بچه قشنگ نی پ.خ رو جواب نمیدی:/
باو جواب دادیم که
این لعنتی باگ.شده انگار
شما یه خواهری کن مارو ببخش v:
قول میدیم تکرار نشه
ناشناس
(17-05-2021، 10:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:45)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم هوم خوبع، بعد برو ی باشگاهم برا خودت بزن عالی میشع
بله اگه خدا بخواد^^

نع دلمون نمیاد :/
حمایت از حقوق بشریت
باش بزنین صدا خر بده :/

از بس زدیمش دیگه نا نداره عر عر کنع:/
(17-05-2021، 6:32)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 23:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانیم من پیس ادامام؟):
قیزیم گوناهدی ادام به برادر مومنش زاد نمیگه خیخ
بیلیوروم
خودت گفتی که اله او سوز D:
یامان دا مومن سن اخی سن v: بابا برادررررررر Vv:
موفق باشی عزیزم :*
چوخ دانیشما:>>>
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان