امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 19:11)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 19:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی

تو را چ شده

(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(18-05-2021، 19:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 19:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوانه با تو نبودم ک
این بحث دوس دختر پسر میگم ک امروز افتاده تو فلش

کمبود محبتم نداری):
میدونم با من نبودی._.حوصله تگ نداشتم .-.
دارممم)): میخوای پسوردمو بدم ببین همش خالیه)))):دوروزه همینطوریه عررر
هعی خواهررررررر
من خیلی وقته پ خ نداشتم|:
ب قل فاطمه دو روز نیام هیچکی نمیفهمههه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(18-05-2021، 18:48)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 13:18)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عقاید چرت و پرت مثل اماما
الان 1400 ساله نیست کو کجاس؟
پیش من؟پیش تو؟پیش کی؟
پس لطفا بی دلیل حرف نپرونین

بی دلیل چیه:/
چه ربطی داره همون جور که خودت میگی زرتشت بودیم ما پس این پیامبرا و... وجود داشتن
درسته که مردن
درسته که ما نمی تونیم ببینیم امام اخرو ولی دلیل بر این نیست که وجود ندارن:/
مثلا من مغزتون رو نمی بینم علت بر نداشتنشه؟
مغز رو میشه دید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 74
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-05-2021، 19:14)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 19:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم با من نبودی._.حوصله تگ نداشتم .-.
دارممم)): میخوای پسوردمو بدم ببین همش خالیه)))):دوروزه همینطوریه عررر
هعی خواهررررررر
این عادت بدیه واقعا._.من وابسته نمیشم اعتیاد پیدا میکنم خیخیخی
چیکار کنیم؟._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-05-2021، 19:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 19:11)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو را چ شده

(:

):

(18-05-2021، 19:16)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 19:14)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی خواهررررررر
این عادت بدیه واقعا._.من وابسته نمیشم اعتیاد پیدا میکنم.الان یکی بیاد منو جمع کنه-ــــــــــــــــــــــــــــ-خیخیخی
چیکار کنیم؟._.
حالم خرابهTelegh_54
شویَم بنظرم گوشیشو گرفتنTelegh_54
هنوز نیومدهTelegh_54
هواTelegh_54
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(18-05-2021، 18:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 18:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying  Sad  Shy  Rolleyes  Tongue  Big Grin  Cool  Wink  Smile  Undecided  Sleepy  Idea  Huh  Heart  Exclamation  Dodgy  Confused  Blush  Angry  Angel
حسین تو اذیتم نکن دیگه -ــــــــــــــــــــــــــ-
آدم بچه رو اذیت نمیکنه

خوب من ادم نیستم kaffe2
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 19:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 19:16)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عادت بدیه واقعا._.من وابسته نمیشم اعتیاد پیدا میکنم.الان یکی بیاد منو جمع کنه-ــــــــــــــــــــــــــــ-خیخیخی
چیکار کنیم؟._.
حالم خرابهTelegh_54
هنوز نیومدهTelegh_54
هواTelegh_54
بیا یکم حالمونو خوب کنیم(:::
میدونستی مامانم نینی داره؟*-*

(18-05-2021، 19:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 18:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسین تو اذیتم نکن دیگه -ــــــــــــــــــــــــــ-
آدم بچه رو اذیت نمیکنه

خوب من ادم نیستم kaffe2
نایس کی گفته شما آدم نیستی؟.-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(18-05-2021، 19:24)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 19:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم خرابهTelegh_54
هنوز نیومدهTelegh_54
هواTelegh_54
بیا یکم حالمونو خوب کنیم(:::
میدونستی مامانم نینی داره؟*-*

(18-05-2021، 19:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب من ادم نیستم kaffe2
نایس کی گفته شما آدم نیستی؟.-.

تو گفتی
دوستان اگه کسی خواست پسورد اکانتشو بم بده میتونه اقدام کنه
من مشکلی ندارم v:
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(18-05-2021، 19:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان اگه کسی خواست پسورد اکانتشو بم بده میتونه اقدام کنه
من مشکلی ندارم v:

Telegh_59Telegh_01
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان