امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۳ ~×

چ باحال...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، τοxικ
آگهی
(25-05-2021، 11:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ باحال...

آواتار._.
باحاله._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(25-05-2021، 11:54)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2021، 11:52)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با دنیا غریبه م. نمیدونم قضیه چیه؟ قدرت وایستادن یا جریت پریدن؟ ها

بعضی وقتا باید رد شدو رفت مثه منTelegh_51Telegh_01

(25-05-2021، 11:53)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگ ماها کارامونو کردیم این یه ماه زمان انلاینی ام مال سالا 2013 تا 2016 عه
از اون ب بعد دیگ هم مشغله بالا رفته هم دیگ رفیقامون نیستن امروزم فهمیدم یکی از بهترین دوستام تو اینجا فوت کرده خیلی ناراحت شدم از خودم کاش بیشتر باهاش در ارتباط بودم دلم واقعا براش تنگ شد الان... 
درکتون میکنم(:
منم همچین حسی داشتم...با یکی از بهترین دوستام فقط تونستم وقت بگذرونم..مُرد
قدر اطرافیانمونو تا وقتی هستن نمیدونیم

اصلا روانم ریخت ب هم خیلی داغون شدم  امروز فهمیدم
ارع ادم قدر داشته هاشو زمانی میدونه ک دیگ نداره...
البته ادمی تا بوده همین بوده داستانش تو زندگی حسرت روزا و کارایو میخوری ک اون زمان برات اهمیتی نداشته... 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(25-05-2021، 11:54)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2021، 11:52)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با دنیا غریبه م. نمیدونم قضیه چیه؟ قدرت وایستادن یا جریت پریدن؟ ها

بعضی وقتا باید رد شدو رفت مثه من:telegh_51::telegh_01:

(25-05-2021، 11:53)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگ ماها کارامونو کردیم این یه ماه زمان انلاینی ام مال سالا 2013 تا 2016 عه
از اون ب بعد دیگ هم مشغله بالا رفته هم دیگ رفیقامون نیستن امروزم فهمیدم یکی از بهترین دوستام تو اینجا فوت کرده خیلی ناراحت شدم از خودم کاش بیشتر باهاش در ارتباط بودم دلم واقعا براش تنگ شد الان... 
درکتون میکنم(:

کاش جرئتشو داشتم که رد شم..
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(25-05-2021، 11:58)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2021، 11:56)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ باحال...

آواتار._.
باحاله._.
خیلی داغونه ینی ؟
عوضش کنم ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-05-2021، 11:58)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درکتون میکنم(:

البته ادمی تا بوده همین بوده داستانش تو زندگی حسرت روزا و کارایو میخوری ک اون زمان برات اهمیتی نداشته... 
خدا بیامرزتشون
امیدوارم ی روز بفهمیم((:
(25-05-2021، 11:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درکتون میکنم(:

همین الان کلیشون اون پایین وایسادن فیلم می گیرن
منتظرن ببین من کی چجوری می میرم

(25-05-2021، 11:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2021، 11:58)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتار._.
باحاله._.
خیلی داغونه ینی ؟
عوضش کنم ؟

ن دیوانه
خیلی خوبه..گفتم باحالهههBb8
(((:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، τοxικ ، Mohlek
And if somebody hurts you, I wanna fight
But my hand's been broken, one too many times
So I'll use my voice, I'll be so fucking rude
Words they always win, but I know I'll lose

بهجعجبزحعحفی:^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-05-2021، 12:02)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی سوال دارم نمیدونم چجوری بپرسم امیدوارم منظورمو بفهمی/:Telegh_01
من قبلا استوری میذاشتم  بازدیدکننده ها ب ترتیب بودن
ولی الان قاطی شده
مثلا نفر اول ک میبینه استوریمو تو لیست نفر بیستمه._.
میفهمی چی میگم یا بیام ویس بدم؟._.
برا توام اینجوریه؟._.
(((:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(25-05-2021، 12:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2021، 12:02)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی سوال دارم نمیدونم چجوری بپرسم امیدوارم منظورمو بفهمی/:Telegh_01
من قبلا استوری میذاشتم  بازدیدکننده ها ب ترتیب بودن
ولی الان قاطی شده
مثلا نفر اول ک میبینه استوریمو تو لیست نفر بیستمه._.
میفهمی چی میگم یا بیام ویس بدم؟._.
برا توام اینجوریه؟._.

فک کنم اونایی که بیشتر باهاشون اینتراکشن داری رو بالاتر نشون میده؟ یا یه چیزی مثل این
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-05-2021، 12:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2021، 11:58)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا بیامرزتشون
امیدوارم ی روز بفهمیم((:

(25-05-2021، 11:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین الان کلیشون اون پایین وایسادن فیلم می گیرن
منتظرن ببین من کی چجوری می میرم

(25-05-2021، 11:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی داغونه ینی ؟
عوضش کنم ؟

ن دیوانه
خیلی خوبه..گفتم باحالهههBb8

جالبه بدونی آواتارم کاور تبلیغاتی نرم افزار کورل دراو جنابعالیه :v
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان