(25-05-2021، 12:15)سهَند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2021، 12:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ن
رفیقام وسط لیست بازدیدن
اونایی ک اصلا باهاشون ارتباط ندارم هم اول لیستن هم ته لیست
چراااا
عجیبه. من الان نگاه کردم اونایی که بیشتر باهاشون حرف میزنم و فالوشون کردم اولن بعد اونایی که فالوشون نکردم. البته شاید هم برحسب کساییه که فالوشون کردی و چون تو همه رو فالو کردی همینجوری درهم نشون میده
باز اینو گفت-_-
من کجا همرو فالو دارممممم
دوستامن همشون._.
ایش
(25-05-2021، 12:15)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2021، 12:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ن
رفیقام وسط لیست بازدیدن
اونایی ک اصلا باهاشون ارتباط ندارم هم اول لیستن هم ته لیست
چراااا
هنوز نتونستم نصب کنم///:
ب استادمم گفتم
فقط گفت اوکی
یه نسخه دیگه رو امتحان کن
بیکار شدم میگردم واست پیدا میکنم
الان خودمم میگردم)):
دمت جیز منگولی)):
(25-05-2021، 12:15)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2021، 12:06)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ی سوال دارم نمیدونم چجوری بپرسم امیدوارم منظورمو بفهمی/:
من قبلا استوری میذاشتم بازدیدکننده ها ب ترتیب بودن
ولی الان قاطی شده
مثلا نفر اول ک میبینه استوریمو تو لیست نفر بیستمه._.
میفهمی چی میگم یا بیام ویس بدم؟._.
برا توام اینجوریه؟._.
خب قاطی کردنش که باگ اینستاست
باز درست میشه
برای من به ترتیبه
ای بابا)):
این باگ دهن مارو سرویس کرد)):
خوش ب حالتتتت