امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(30-05-2021، 12:37)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:36)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا رو شکر^^
چیکارا میکنی؟
*.*

هویت موخونم=////

._.
بخون بخون
منم دارم زبان انگلیسی اموزش پرورشو میخونم^^._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
آگهی
(30-05-2021، 12:37)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:34)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به پا پرو ف شوما که نمیرسه

*وی خودشیرینی می کند

فازاشون شبیه همه D: 

عا آره Bf3
(30-05-2021، 12:37)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا._.
13تیر تا 24 تیر._.

قربونت بشم من جیگر♡♡

عه خوب دادی حتما دیگ؟-_-
نبینم درس نخونیااا:|

کم کم داره از رگ گردن نزدیک تر میشه ._.
خدانکنه دُردونه ♡♡

تا اینجا فک کنم اره D:
میخونممTelegh_00
): جواب منو ندادیا....
اسمت چیست^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
(30-05-2021، 12:31)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:28)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث حساس شد Vv: ♡

اره دیگه..
راستی اسمت چیع؟17Telegh_01

مهسا ^^
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-05-2021، 12:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:36)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیاز نی که همیشه ی چی بگی D: 
با ی سپاس خطم قائله کن .___. 
من عادت به این جنگولک بازیا ندارم ._.
باید جواب طرفو بدم وگرنه عذاب وجدان میگیرم

خب اینطوری که تا آخر دنیا باید با ملت حرف بزنی Telegh_01
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-05-2021، 12:38)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:37)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*.*

هویت موخونم=////

._.
بخون بخون

باشه باشه

D: بخون بخون
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-05-2021، 12:39)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:31)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دیگه..
راستی اسمت چیع؟17Telegh_01

مهسا ^^

پس مهسا خانوم شمایی^^
خوشبختم عزیزم^^

(30-05-2021، 12:39)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:37)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عادت به این جنگولک بازیا ندارم ._.
باید جواب طرفو بدم وگرنه عذاب وجدان میگیرم

خب اینطوری که تا آخر دنیا باید با ملت حرف بزنی Telegh_01

اگه پاش باشه اره ._.
حرف میزنم حالا ملت میخوای حرف بزنی یا من برم ادامه بحثم؟بایکی دیگه؟

(30-05-2021، 12:39)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:38)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
بخون بخون

باشه باشه

D:  بخون بخون

چشم چشم^^

زنت کو؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(30-05-2021، 12:37)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریدم Telegh_01

شدیدددددددد Telegh_01

(30-05-2021، 12:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاجی حق گوعه بمولا :v
والا شما سلاطین خوب باشین ما بچه پایینا هم خوب و خوش میشیم :v

جون v:
مزه نریز D:
با امتحانا چیکار میکنی؟
 سپاس شده توسط Mohlek
(30-05-2021، 12:37)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا._.
13تیر تا 24 تیر._.

قربونت بشم من جیگر♡♡

عه خوب دادی حتما دیگ؟-_-
نبینم درس نخونیااا:|

کم کم داره از رگ گردن نزدیک تر میشه ._.
خدانکنه دُردونه ♡♡

تا اینجا فک کنم اره D:
میخونممTelegh_00
خیلی خیلی نزدیک تر×_×

من نمیدونم کارنامه گرفتی پ.خ میبینمتD:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(30-05-2021، 12:25)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:21)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه اگه قراره میدا کنی کسیو برام ی دونه شهلا پیدا کن ^^ 
رو نیست که سنگ پا قزوینه D:
شهلام کجا بود ؟
@z_farhad اینم شهلا میخواد ، برو تو نوبت بگردم پیدا کنم D:

شهلاکِش شدی؟؟ D=

(30-05-2021، 12:30)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2021، 12:25)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو نیست که سنگ پا قزوینه D:
شهلام کجا بود ؟
@z_farhad اینم شهلا میخواد ، برو تو نوبت بگردم پیدا کنم D:

این داداشمه 
من با داداشم رل نمیزنم -________________-

منم چندان مشتاق نیستم همجنسگرا بشمD:
گفت برو تو صف ینی شهلای اولی واسه من دومی واسه تو
اگرم طاقت نمیاری یدونه بگیریم شراکتیV=
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان