امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •°

(31-05-2021، 8:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:17)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عین منه بدبخت خاطر خواه زیاد داره

@моои
زنده ای؟

رو به موتم از بس بیخوابی میکشم :/
چک بزنم تو صورتت سر حال بشی؟

(31-05-2021، 8:31)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:25)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ساعت ۸:۳۰ تموم کردم

عافرین زررررنگ:/

هوممممم دلت بسوزه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آگهی
(31-05-2021، 8:27)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:27)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هچ امروز یکی مونده به اخرین امتحانمو دادم^^
دارم کم کم برای تاابستان سالم اماده میشم^^

ازمون نمونه و تیزهوشان چی شد؟

(31-05-2021، 8:27)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونو باید سفارش بدم از اونور بیاد D:

قبل کنکور میرسه؟
^^
مدرسه ثبت نام شدم خیلی وقته ._.
دوره دوم مدرسه خدم میرم از تیزهوشانم بهتره ._.
هفتم تیزهوشان دادم قبول شدم نرفتم^^
دوس ندارم
اگه دوست داشتم میفتم ابوریحان ._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(31-05-2021، 8:30)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز ینی چی؟:////

پنیر بود=////

سرجلسه هیچی یادم نمیومد=///

عه عه عه:////
چ بد:/
(31-05-2021، 8:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:28)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
تا مادر هست غصه‌ی پولُ نخور فرزند شیرینم Vv:

ای جان پس داری تموم میکنی ^^
خیلی هم عالی ^^

v:
حال مادر مهربان یه دوتا دیگه هم بخر...خطرش زیاده دوباره منطقمو بسوزونه
عا راستی...یه بیست پنج تومنم بده کار دارم D':

۵۰ بگیر ۲۵ هم بده به من=/
 سپاس شده توسط Prometheus
(31-05-2021، 8:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رو به موتم از بس بیخوابی میکشم :/

(31-05-2021، 8:31)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عافرین زررررنگ:/

هوممممم دلت بسوزه

چک رو برو به عمت بزن بی تر ادب:////
(31-05-2021، 8:28)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:23)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت 1 ظهر میگه صبح بخیر :/
v: گرونه ...

Telegh_01

(31-05-2021، 8:27)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هچ امروز یکی مونده به اخرین امتحانمو دادم^^
دارم کم کم برای تاابستان سالم اماده میشم^^

ای جان پس داری تموم میکنی ^^
خیلی هم عالی ^^

بله^^
شما چی؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(31-05-2021، 8:31)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:27)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبل کنکور میرسه؟

فک نکنم Telegh_26
پس ولش کن بعدش به دردم نمیخوره

(31-05-2021، 8:34)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوممممم دلت بسوزه

چک رو برو به عمت بزن بی تر ادب:////

بی ادب.
دلمو شکستی دیگه.
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(31-05-2021، 8:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:29)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
من میکاسا دوست دارم چون هم اسم قشنگیه هم جزو نقش اصلی انیمه ای هست که دوست دارم^^
من قل دوم یه سه قلوم عم ._.

شوخی نکن.
جدی نمیگی!
پنج قلوهای با کلاس رو دیدم چتد قلو جذب کردم لعنتی.

._.
شوخی نمیکنم فک کنم یه بارم گفته بودم بت^^
لاناتی._.
نآشِنآسَم(:
(31-05-2021، 8:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01

v:
حال مادر مهربان یه دوتا دیگه هم بخر...خطرش زیاده دوباره منطقمو بسوزونه
عا راستی...یه بیست پنج تومنم بده کار دارم D':

اسراف میکنیا v: , فعلا اون یکیو داشته باش که هوای سوزوندن به سرت نزنه فرزندم
اگه سوخت ، بازم میگیرم برات ^^
۱۰۰ میزنم برات v:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Prometheus
(31-05-2021، 8:35)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 8:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی نکن.
جدی نمیگی!
پنج قلوهای با کلاس رو دیدم چتد قلو جذب کردم لعنتی.

._.
شوخی نمیکنم فک کنم یه بارم گفته بودم بت^^
لاناتی._.
چطورین؟
همه دخترین و همسان یا ناهمسان و پسر و دختر؟
همسان همه شبیه همن. ناهمسان هم شکلا فرق داره.
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان