امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(24-06-2021، 15:13)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:11)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داد زدن نشانه ی مظلومیت من است .______.
از بس وحشی ای کار دیگع ای ب جز داد زدن ازم بر نمیاد:/

تو خیلی بد اخلاقی نزدیک میشم یکم بخندونمت شروع میکنی داد و بیداد کردن :|
از بس دیونه ایی

دیوووونه عمتهههههههههه.______.
بعدشم با قلقلک دادن آدمو نمیخندونن حرصیش میکنن فقط:/

@מַברִיק
دیگع پی ام بدی اینجا جوابتو نمیدم ._______.
خااااااااااااک :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(24-06-2021، 15:12)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:11)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووخیییی ^^
بله بله اصلا عالی بی نظیر
البته ک شتخ نبود ،اگ بود بالا سرش میدیدیم ،نداره بچه

پرفکت و نایس بود بچم._____.
بهش ظلم شده ._____.
بریم اعتراض:/

برو مشکی پوشت ک کردن نیای پیش من غر بزنی

(24-06-2021، 15:14)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:13)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خیلی بد اخلاقی نزدیک میشم یکم بخندونمت شروع میکنی داد و بیداد کردن :|
از بس دیونه ایی

@מַברִיק

25r3025r30چرا
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 15:17)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:12)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرفکت و نایس بود بچم._____.
بهش ظلم شده ._____.
بریم اعتراض:/

(24-06-2021، 15:14)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@מַברִיק

25r3025r30چرا

زهرررررمااااااار و چرا:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 13:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 12:29)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه کوتاه کوتاه جلو بریم؟ .-.
اینجوری تمرکز روی کلمات و صحبت ها هم بیشتره (الکی مثلا v: )

تو هر جوری خودت عشق میکنی صحبت کن  *-*
هر کیم پ.خ طولانی‌ بهت داد و اعصابتو بهم ریخت، بگو من برم تیکه تیکش کنم *-*

جوووووون تو فقط باش لعنتی V:
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 15:19)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:17)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r3025r30چرا

والا برج زهرمار فق تو عزیز دلم
خدایی چرا
نگرفتم
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 15:20)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:19)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی چرا
نگرفتم

برج زهرمار خودتی و اون عمتهههه:/
همون قضیه نو که اومد به بازار و این حرفا._____.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
@"Musalick"
به مولا ولت نمیکنم
 سپاس شده توسط моои ، shghyegh ، Mohlek
(24-06-2021، 15:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:20)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی چرا
نگرفتم

اووو خدایی؟
حالا من از رفاقت اینجات شاکیم؟
:| میدونم عمرا سر چنین چیزی گیر بدی ،این خصلت منه سر چنین چیزایی گیر دادن
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 15:23)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 15:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووو خدایی؟
حالا من از رفاقت اینجات شاکیم؟
:|   میدونم عمرا سر چنین چیزی گیر بدی ،این خصلت منه سر چنین چیزایی گیر دادن

من به هیچ چیت گیر نمیدم .______.
فقط وقتی دارم بات حرف میزنم خیلی تند سریع زوووود جواب منو بده همین:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(24-06-2021، 15:21)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick
به مولا ولت نمیکنم

عع تامی شلبیه v:
اینجا تو عروسیش بود D:
داشت تهدید میکرد
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان