امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲»

(24-06-2021، 20:40)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 20:38)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند درجس مگه؟._____.

تو چطوری؟
خیلی وقته حرف نزدم باهات Sad

هی چی بگم ._____.
حس میکنم همه چیو فراموش کردم باید رو کنکور سال دیگه سرمایه گذاری کنم:/
+
خوبی خودت بانو؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek
آگهی
(24-06-2021، 20:39)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 20:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام جای حرفات تو ناشناس بود ؟
یا من اشتباه میکنم؟

سلام خوشگل خانوم*.*♡
چطوری شما؟

به ! ببین کی اینجاست ^^
من عالیم
تو چطوری عزیز دلم؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek
(24-06-2021، 20:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 20:35)✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جقد عوض شده -___-

درک میکنم چی میگی :>

غربت گرفتم 
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۲» 46
 سپاس شده توسط *VENUS* ، βάરãɲ ، Mohlek
(24-06-2021، 20:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/InShot-20210624-220608948.jpg
اه پیشی

چه طوری نخوردیش؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek ، *Aɴѕel*
(24-06-2021، 20:42)✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 20:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درک میکنم چی میگی :>

غربت گرفتم 

هیشکی‌ از قدیمیا نیست دیگه اینجا
خودتو معرفی میکنی ؟
منو شاید به اسم آرمینا بشناسی
 سپاس شده توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، βάરãɲ ، Mohlek
(24-06-2021، 20:41)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 20:40)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چطوری؟
خیلی وقته حرف نزدم باهات Sad

هی چی بگم ._____.
+
خوبی خودت بانو؟
اگ‌تو حس میکنی من باید بگم واقعا فراموش کردم Big Grin
ولی خو خداکنه قبولشیم
_
بد نیستم گلم
چ خبرا؟
تو نمیدونی حسام تا کی بن میمونه؟
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط моои ، Mohlek
(24-06-2021، 20:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 20:36)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم با همه حرف میزدم

خب دُردونه ، تو که میدونی ارسالای اونجا یه سری شرایط داره
مثلا صحبتای اینجوری که مخاطبت همست و حالت سخنرانی داره ، جاش اونجا نیست که ):
ولی مخاطب که داشت
میخوام همه روش تمرکز کنن نه مث گ.ا تا یه حرفی بزنی بره صفحه بعد
 سپاس شده توسط *VENUS* ، βάરãɲ ، Mohlek
(24-06-2021، 20:44)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 20:41)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی چی بگم ._____.
+
خوبی خودت بانو؟
اگ‌تو حس میکنی من باید بگم واقعا فراموش کردم Big Grin
ولی خو خداکنه قبولشیم
_
بد نیستم گلم
چ خبرا؟
تو نمیدونی حسام تا کی بن میمونه؟

هیییی هیچی بلد نیستم باران تازه داشتم زار زار گریه میکردم._____.
+
بهار میگه تا ۲ روز دیگه
Nashenas(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Mohlek ، *VENUS*
(24-06-2021، 20:42)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 20:39)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوشگل خانوم*.*♡
چطوری شما؟

به ! ببین کی اینجاست ^^
من عالیم
تو چطوری عزیز دلم؟

*.*
شکر
منم بد نیستم عزیزم چ خبرا؟
همه چی خوبه ؟
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(24-06-2021، 20:44)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2021، 20:41)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دُردونه ، تو که میدونی ارسالای اونجا یه سری شرایط داره
مثلا صحبتای اینجوری که مخاطبت همست و حالت سخنرانی داره ، جاش اونجا نیست که ):
ولی مخاطب که داشت
میخوام همه روش تمرکز کنن نه مث گ.ا تا یه حرفی بزنی بره صفحه بعد

میفهمم منظورتو.
منم دو دل موندم که پاکش کنم یا بذارم باشه
اینجوری نوشته ها واسه تایپیک بغض قلم یا باشعوریسم مناسب ترن
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان