امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(17-07-2021، 0:33)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:31)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم هستم

بیا عوض شیم..... :ngh:

(17-07-2021، 0:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عبادت انجام شد .__.

چرا انقد طولانی شد D:

با احتیاط انجام شد که بقیه که خوابن صدای اذانو نشنون vVv:
آگهی
(17-07-2021، 0:33)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دیگه ماهم همچین گنده نیستیم

هستیااا@_@

نه خیلی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط shghyegh
(17-07-2021، 0:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:27)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-.
داشتم به عقلم شکمیکردم خدا رو شکرسالمه ._. میگم
تاثیر کم خوابیه برو زود بخواب قدت بلند شه دیر بخوابی کوتاه میمونی.
قدت چقدره اصلا؟

من باقدم مشکل ندارم خوبه خانوادم میگن کوتاس ._.
اقا ساعت یک بیدار شدم خوابم نمیاد
170 کتاس خدایی؟
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(17-07-2021، 0:32)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:29)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط منم دارم گه میزنم ب زندگیم |: 
چرا منشی بودی صدات روز  مردمو میساخت که ((: منشی خودم میکنمت  

اصن اون ک گند خورد بش الانم ک خونمون ی جای شخمیه هیچ کاری نمیشه پیدا کرد..

کوفت D: یادتون بره دیگه D: 

درخواست دوستی فرستادم تایید کن 

جون چیکار میخوای راه بندازی؟ XD
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(17-07-2021، 0:33)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:31)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم هستم

من میترسم برنامه عوض شه عوضی شم): D:
(17-07-2021، 0:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:30)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درباره نیروی درونیم تحقیق کن^^
جالبه

یه چیزایی خوندم راجبش

با عرض معذرت چه چیزایی^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(17-07-2021، 0:34)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:32)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاثیر کم خوابیه برو زود بخواب قدت بلند شه دیر بخوابی کوتاه میمونی.
قدت چقدره اصلا؟

من باقدم مشکل ندارم خوبه خانوادم میگن کوتاس ._.
اقا ساعت یک بیدار شدم خوابم نمیاد
170 کتاس خدایی؟
نه برای خانما خوبه اوکیه تا صبح بیدار بمون بیشترش به دردت نمیخوره مگه بخوای ورزشکار بشی
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-07-2021، 0:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا انقد طولانی شد D:

با احتیاط انجام شد که بقیه که خوابن صدای اذانو نشنون vVv:

ریدم از خنده 
رمزامون خیلی خوبه 
اصلاااا هم ضایع نیستن 
اصلااااا Telegh_59Telegh_01
 سپاس شده توسط Prometheus
(17-07-2021، 0:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میترسم برنامه عوض شه عوضی شم): D:

سوس ماست
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(17-07-2021، 0:31)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 0:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدکوتاه؟ Big Grin  crying

هی اله

+ حوصلم پوکید اقا عنایت کنین

https://harfeto.timefriend.net/16215120689858

تو ک خوبی من چی بگم

یححح ممنوع نشده مگه
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان