امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(17-07-2021، 1:11)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هومم باهات قهرم دیگه=/ بد

اگهخواستگاری درست درمون رفتار کنی روت فکر میکنم شاید نظرم برگشت

(17-07-2021، 1:10)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب میشناسیش مامان؟

بوس بوس

اره تازه تو  خوب میشناسیش
عه شبیه بابات نباشه ی وقت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
https://harfeto.timefriend.net/16215120689858
بگییییییییییییییییییییییید
نآشِنآسَم(:
(17-07-2021، 1:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:10)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت داداش . چون من تقریبا مسیر تورو رفتم . با فرقی که من یه هزار تومنی کمک نداشتم
و من  سرعتی بودم با قد 193 قبولم نکردن و مفصل جفت زانو هام اسیب دید . دقیقا مثل تو کنکورکشیدم کنار 
بعد کنکور داشگاه رفتم تو تیم فیکس شدم بازم بخاطر زانو نتونستم کشیدم کنار 
الان دوباره بعد 6 ماه از مرداد تمرین شروع میکنم . 21 سال سنمه ولی خب عشقه به والیباله  دیگه چیکارش میشه کرد 
موفق باشی داداش
قربونت داداش . کمکی مشورتی چیزی خواستی بگو حتما 
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(17-07-2021، 1:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:11)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام بای دیگه

(17-07-2021، 1:09)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچی مامانم بگه  Rolleyes
شمام اگه خاستگاری با مامانم خوب رفتار کن شاید قبولت کنن Rolleyes
نه من خوابم میاد هذیون میگم راحت باشید شما

قهری؟
مندلم طاقت نداره ها ها قهر کنی دیگه بات حرف نمیزنما ):

(17-07-2021، 1:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدتراز اونه^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، shghyegh
(17-07-2021، 1:12)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گفته پولدارن؟ پسرو دختر همشون کار میکنن پول دانشگاه بدن
دلت خوشه تو این اوضاع مملکت
دلبر . دانشگاه شما من اومدم ((: داشنجوهاش خیلی سانتالن . تو نمیری دنبال پولداراش . وگرنه همه تو اون داشنگاه متمرکز شدن دلبر  .
 یخورده از دلبرات که واسه من میزاشتی استفاده کن (:

کدوم دانشکده اومدی؟احتمالا دانشکده جاده نظامی بود
میدونی کلا یه ترم رفتم قسمت نشد بقیه رو ببینم ولی تو وردی هامون فقط یکیه ک به نظر میرسه یکم وضعش اوکیه ک اونم ن تیپ داره ن قیافه
یکی دیگ هم داریم متولد ۶۸ فک کنم قدشم کوتاهه
ولی یه کراش داشتم ترم اول ترم ۷ یا ۵ بود نمیدونم خداکرونارو لعنت کنه -_- جذاب بوداا بعدا هم فهمیدم خوانندس هعی امیر لنت بهت یاداوری کردی)":
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-07-2021، 1:14)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام بای دیگه

قهری؟

(17-07-2021، 1:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدتراز اونه^^

نه قهر نیستم خب برای این شوهر پیدا کردی یع زنم برای من پیدا کن.
داداشتو براش لقمع گرفتی؟
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-07-2021، 1:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:14)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قهری؟

بدتراز اونه^^

نه قهر نیستم خب برای این شوهر پیدا کردی یع زنم برای من پیدا کن
تو که زن داری فک نکن اف بودم از همه چی بیخبرم
^^

@THEDARKNESS

نه داداشم بچس^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(16-07-2021، 22:45)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2021، 0:27)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210715-222454-004.jpg

از کی انقد بدبخت شدیم ک واسه این خوشیای کوچیک بال بال بزنیم و بالمونو و هی بچنینن؟

از وقتی ک مردم خوشی زد زیر دلشون و رفتن انقلاب کردن و این رژیم افتاده رو دور!

صریح‌ تر از این؟
هم مارو بدبخت کردن هم مامان بابا هامون رو هم خودشونو هم بچه های مارو

اگ اب نیس چ ربطی ب برق داره؟
با باد و پنل خورشیدی هم میشه برق ساخت
میگن از اولین قطعی‌برق ۱۰ تن طلا به به دست مسئولین گرام به نمیدونم کجا منتقل شده

مرسی دنبال همین حرفا بودم
Vibe
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(17-07-2021، 1:17)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 1:16)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه قهر نیستم خب برای این شوهر پیدا کردی یع زنم برای من پیدا کن
تو که زن داری فک نکن اف بودم از همه چی بیخبرم
^^

@THEDARKNESS

نه داداشم بچس^^

زن ندارم شایعس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

نمیخوام بای دیگه

قهری؟

بدتراز اونه^^
اوه اوه
نه همون مهدی خوبه Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان