امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶»

(17-07-2021، 12:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 12:07)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@سهَ‌ند
ب توم ب خاطر گذاشتن ناشناس میگن خز؟ ._.
یستمبسبغنمکمخکح

خز یا خر؟ Telegh_01

هردوTelegh_59Telegh_01
ما قوانین و زیر پا گذاشتیم Cool
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
آگهی
@THEDARKNESS
برای فاز زندگیت فازمتر بخر فاز زندگیت رو به اوج فاز برسون
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، *VENUS*
(17-07-2021، 12:18)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 12:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا نیست ):
میخواستم مهسا بزنه نسخه بعدیو ))):

Lol
دلم برات تنگ شده بود سوگلی
چطوری ؟ چه خبرا؟
دلم ماهم تنگ میشه!
خوبم شما خوبی؟
نمیدونم الان وارد یه فاز جدیدی از زندگیم شدم که حس هیچ کاریو ندارم و وارد دوره بیهودگی بعد کنکور شدم زندگی سختی دارم فعلا تا ساعت ۱۲ که خوابم تا ۵ و ۶ صبحم که تو انجمن چت میکنم. کلا زندگیم بی محتوا شده
این حالت طبیعیه
چون خیلی فشار بهت اومده الان بدنت میخواد استراحت کنه
یک ماهم اینجوری باشی هیچ اشکالی نداره
تا اون موقع با کی چت میکنی‌؟! O_o
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
(17-07-2021، 12:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 12:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خز یا خر؟ Telegh_01

هردوTelegh_59Telegh_01

چقد خوبیم ما Cool
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
(17-07-2021، 12:21)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 12:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هردوTelegh_59Telegh_01

چقد خوبیم ما Cool

باید ازین تدبیر میم بسازم
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
(17-07-2021، 12:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 12:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تخم خیار کاشتم و یچیزایی درومد که اصن نگو

چه چیزایی درومد ؟ :v
یه سری خیارای عجیب غریب که اصن خودم شخصا از گفتنش خجالت میکشم v:
(17-07-2021، 12:11)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 12:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تخم خیار کاشتم و یچیزایی درومد که اصن نگو
اوه اوه اوه
شام و ناهار چی خوردی؟
نون و رب Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS* ، THEDARKNESS
(17-07-2021، 12:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 12:11)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه اوه
شام و ناهار چی خوردی؟
نون و رب Telegh_01
اوه چه غذایی به به
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(17-07-2021، 12:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 12:18)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم ماهم تنگ میشه!
خوبم شما خوبی؟
نمیدونم الان وارد یه فاز جدیدی از زندگیم شدم که حس هیچ کاریو ندارم و وارد دوره بیهودگی بعد کنکور شدم زندگی سختی دارم فعلا تا ساعت ۱۲ که خوابم تا ۵ و ۶ صبحم که تو انجمن چت میکنم. کلا زندگیم بی محتوا شده
این حالت طبیعیه

شقایق و ریهام=/
بیشتر شقایق
دیشب این مهد کودکه گفت یکی روم کراش زده و میترسه بگه
@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
اینو بزنش بگو بهم بگه کیه
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-07-2021، 12:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 12:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این حالت طبیعیه

شقایق و ریهام=/
بیشتر شقایق
@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
تو مگه فضول زندگی مردمی ؟ -___-

.
.
.
.
.
.

اگه بهت گفت کیه به منم بگوووو ._.
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(17-07-2021، 12:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 12:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقایق و ریهام=/
بیشتر شقایق
@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
تو مگه فضول زندگی مردمی ؟ -___-

.
.
.
.
.
.

اگه بهت گفت کیه به منم بگوووو ._.
۹۹ درصد که سرکاریه ولی خب اگه ۱ درصد راست بود چشم حتما
 سپاس شده توسط *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان