امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

(17-07-2021، 19:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث
نام:فرنود
نام خانوادگی:لباس شویی
عکس وی به دلایل نقض قوانین حذف گردیده است!
عینکی نیست ._.
شعار:هلیا جون دوست داریم
فروش جهت روشن کردن ماشین لباسشویی
من خودم یدونشو خریدم عالی بود
پیشنهاد میکنم دوستان
برای خرید، فرنود لباس شویی را به پ.خ بنده ارسال بنمایید
با تشکر
پااااره شدممم.
حسین برام اطلاعیه اومد که توی آگهی خای فلشخور تگ شدم پشمام ریخت.من که عینکی ام یتینینینی
 سپاس شده توسط Prometheus ، سهَ‌ند
آگهی
(17-07-2021، 19:46)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 19:40)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انشالله یه روز یه خونه سهونی بگیری

خونه سهونی؟
این:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://galaxy.wisgoon.com/media/pin/galaxy/images/o/2019/12/18/14/500x375_1576667721654973.jpg
یا این؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/download-2-_89a90.jpg

یه خونه که همه چیش از جنس سهونه
حتی رو دمپاییاشم عکس سهونه
همه برنامه های تلویزیونشم سهونه
شب موقع خوابم بالاسرت عکس سهونه
ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، _sehun_
(17-07-2021، 19:47)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 19:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث
نام:فرنود
نام خانوادگی:لباس شویی
عکس وی به دلایل نقض قوانین حذف گردیده است!
عینکی نیست ._.
شعار:هلیا جون دوست داریم
فروش جهت روشن کردن ماشین لباسشویی
من خودم یدونشو خریدم عالی بود
پیشنهاد میکنم دوستان
برای خرید، فرنود لباس شویی را به پ.خ بنده ارسال بنمایید
با تشکر
پااااره شدممم.
حسین برام اطلاعیه اومد که توی آگهی خای فلشخور تگ شدم پشمام ریخت.من که عینکی ام یتینینینی

Telegh_01Telegh_01

نمیدونم ارمی گفت من عینیکی نیستم
فک کردم هرکی عینکیه درواقع عینTelegh_01کی نیست
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، فرنودِ بن گیومرث
(17-07-2021، 19:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 19:47)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پااااره شدممم.

Telegh_01Telegh_01

اگه ارزون میدی من میخرم
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، فرنودِ بن گیومرث
(17-07-2021، 19:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پااااره شدممم.

Telegh_01Telegh_01

مگه آرمی عینکیه؟
فقط اون‌جا که می‌گی خودم یه‌دونه‌ش رو خریدم یتینینیینی
عاشقتم.
 سپاس شده توسط Prometheus
(17-07-2021، 19:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01Telegh_01

اگه ارزون میدی من میخرم

150 هزارتا
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، سهَ‌ند
(17-07-2021، 19:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01Telegh_01

اگه ارزون میدی من میخرم

من رو؟
برای لباس شویی؟ 25r30
 سپاس شده توسط Prometheus ، سهَ‌ند
(17-07-2021، 19:51)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01Telegh_01

مگه آرمی عینکیه؟
فقط اون‌جا که می‌گی خودم یه‌دونه‌ش رو خریدم یتینینیینی
عاشقتم.

نه
میگه من عینکی نیستم
خودمو میگه :
لعنت به مجازی

جررررررر
به هلیا میگما!
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(17-07-2021، 19:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 19:46)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه سهونی؟
این:
http://galaxy.wisgoon.com/media/pin/galaxy/images/o/2019/12/18/14/500x375_1576667721654973.jpg
یا این؟
http://dl.akskhor.ir/uploads1/download-2-_89a90.jpg

هم خندم گرفت هم ذوق زده شدم
خونه جالب ب نظر میاد
هرروزم بیاد برام بخونه. نه؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(17-07-2021، 19:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ارزون میدی من میخرم

150 هزارتا

۱۰۰ بده خودم میخوام ۱۴۰ بفروشمش به هلیا به مولا

(17-07-2021، 19:52)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2021، 19:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم خندم گرفت هم ذوق زده شدم
خونه جالب ب نظر میاد
هرروزم بیاد برام بخونه. نه؟

آره اصلا میذاریمش تو یه قفس هر وقت حوصلت سر رفت دو تا دست میزنی اون شروع میکنه به خوندن

(17-07-2021، 19:52)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه ارزون میدی من میخرم

من رو؟
برای لباس شویی؟  25r30

نه میخوام گروت تر بفروشمت به هلیا
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Prometheus ، فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان