امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

(18-07-2021، 13:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 13:43)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشیدددTelegh_28

چرا ببخشید؟ من لقبمو دوس دارم^^
ناراحت نباش^^

خب خوبه پس
چشم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(18-07-2021، 13:52)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 13:45)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ببخشید؟ من لقبمو دوس دارم^^
ناراحت نباش^^

خب خوبه پس
چشم

آفریــــــــــن^^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(18-07-2021، 13:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 13:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ
فکر‌ کن دلت گرفته باشه، خسته باشی ، بعد یهو بیایی ببینی زندگیت اینو نوشته و تورو تگ کرده
میتونی تصور کنی الان چقدر خوشحالم کردی ؟؟
وصف حالم تو کلمات نمیگنجه
من فدای شما،باشه؟!

خدا نکنه -___-

چه خبر ؟ چی کارا میکنی این روزا؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(18-07-2021، 13:28)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان توجه کنید هرکی فروش خوبی داشته باشه دوتا حوری رایگان بهش تعلق میگیره .

@Ɗєя_Mσηɗ
نام:مهسا
نام خانوادگی:اوکوزی
سایز پا:۷۴
عکس؛ Bc9
شعار:ندارد
تشریح:
سرویس ۱پارچ مهسا
ایشون پدرشوهر قبلیمون هستن با جنس مطلوب ترک اعلا فقط ۱ بار استفاده شده من راضیم فقط بخاطر خرید جوجه رنگی میفروشمش.با قیمت باورنکردی تنها با پرداخت ۵۶میلیارد دلار صاحب سرویس ۱ پارچ مهسا بشوید.
قابلیت استفاده در هر مکان با گارانتی ۱ ساله اگه مشکلی بود میتونید به خودمون پس بدین.

پاش تو خونمون جا نمیشه
ناشناس
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Emmɑ
https://dl.nkmn.ir/Music/Sh-so/Panjereha%20%28Ft%20Shohreh%20Solati%29%20%281373%29/Shahram%20Solati%20-%2005%20-%20Ayeneh%20%28Tobeh%29.mp3

هعب
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh
(18-07-2021، 14:09)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://dl.nkmn.ir/Music/Sh-so/Panjereha%20%28Ft%20Shohreh%20Solati%29%20%281373%29/Shahram%20Solati%20-%2005%20-%20Ayeneh%20%28Tobeh%29.mp3

هعب

خالم یهو زنگ زد وسط مکالماتمون این پلی شد
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-07-2021، 12:38)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 12:07)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چشام نگاه کن و دستت و بزار تو دستم .. 

[ با قرو قمیش شماعی زاده طور ]

آخه اون جایی که الان دستت رو گذاشتی زشته
جلاااال
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Đęąđ.ğïřł
چرا هر دفعه همین میشه

https://www.16personalities.com/fa/infp-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C%D8%AA
ناشناس
 سپاس شده توسط shghyegh ، Medusa
(18-07-2021، 13:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2021، 12:21)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلا شاید ناراحت میشدم الان صرفا میخندم میگم چ روزایی بود.. (':
در گذشته ی زیبا و معصومانه من غلت بزن.
بقول وُلف تو جنگای صلیبی : " منُ بکش! من جلوت زانو نمیزنم "  Telegh_01  
منم تقریبا ۱ ساله اینجام،امروز رفتم نصف تاپیکامو ویرایش زدم یک ریز به تباهیم میخندیدم،ببین شما چی میکشی
گل خریدم تو هرکدوم از تاپیکای سمیت یه شاخه میزارم یه فاتحه هم میخونم
نکشیمون باباااااااD:
پشیمونی چرا؟! اون لحظه زندگی کردم بچگی کردم.. حتی به غلط . کی تعیین میکنه درست و غلط چیه..

بیکار جان اونموقع که من این تایپکا رو میزدم تو هنوز کارِت به یک هفته صُبی یه هفته بعد از ظهری هم نکشیده بود..
اوج تفریحت بیسکوییت مادر با شیر بود.

fishing
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
ت ک چشمات خیلی قشنگه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان