امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴7»

قار قارررر قارررررر
 سپاس شده توسط Medusa ، شـــقآیــق ، ραтяιcια
آگهی
(19-07-2021، 11:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 11:46)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون صنمه که تگ کردیو می‌گم. :دی اونم صنمته؟ من فقط صنمت بودم که. cry girl 

من اون صنمو تهدید کردمudo

elec
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
@Ɗєя_Mσηɗ
شما کم پیدایی یا ما خلوص نیت نداریم از صحبت باهاتون فیض ببریم ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(19-07-2021، 13:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ɗєя_Mσηɗ

داره درس میخونه واسه سال بعد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(19-07-2021، 13:13)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 13:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ɗєя_Mσηɗ

میو میو میوووووو
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، سهَ‌ند ، shghyegh
(19-07-2021، 13:14)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 13:13)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میو میو میوووووو

پیش پیش
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، shghyegh
(19-07-2021، 12:00)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 11:44)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـــــام خوشگل خانوم^^
خوبــی عزیزم؟^^

مرسی
شما خوبی؟

ممنون عزیزم^^
چ خبر
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(19-07-2021، 13:07)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 11:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اون صنمو تهدید کردمudo

elec

عزیز دلم تو هستی
یار خوشگلم تو هستی
بهارم هست^^
44
(19-07-2021، 12:02)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 11:56)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد دلم برا مدرسه تنگ شده که حد نداره):
._. ماشالله هزار ماشالله به خودم ._. مامانم یهخوراکیا میزاش برام که اگ میومدم خونه جرات نهار نداشتم تا ساعت 3:30 ._.
منم
مدرسه نبود لامصب بتل رویال بود برا تغذیه Telegh_01

دقیقاTelegh_01

(19-07-2021، 12:02)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-07-2021، 12:00)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال؟
چندمی؟^^
البته ببخشید^^

ن بابا چرا معذرت خواهی میکنی^^
میرم هفتم

اوووو ^^Telegh_01
موفق باشی^^
هفتمو حسابی بخون^^
چون پایس^^
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _sehun_ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

@"Ɗєя_Mσηɗ "
زیاد فرصت پیدا نمی‌کنم بیام ._.*
وگرنه کم سعادتی از ماست :>
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان