امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــگـوےِ آزاد [44۹]

(28-07-2021، 12:19)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:15)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از اینا

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.google.com/search?q=سرباز+اسباب+بازی&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=ivmn&sxsrf=ALeKk03Ke7ZHaWvn6lpiu4MJResfn3Oh7A:1627463742755&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj_15XytoXyAhUSoFwKHbg3BqQQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=412&bih=776&dpr=2.63#imgrc=tWkiEQ7chTsdnM&imgdii=Oczz6qTAokLNpM

الان پشیمونم و دوباره میخوام -_-

کودک درونت فعاله
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_
آگهی
(28-07-2021، 12:17)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تا ۱۸ سالگیم اینجا بودم . بعد دیگه از موقع کنکور رفتم از فلش
باز یه یکسالی میشه برگشتم
انشالا که من نبوده باشم ._.

نههه فک نکنم چون من کلا2013تا 2014اینجا بودمم

خب خب خداروشکررر
از رفیق قدیمیات کسی اینجا نمونده؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-07-2021، 12:16)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:13)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقيقا اون استيكره چي بود؟Telegh_01

به نظرم خیلی مناسب موقعیت بود، نبود؟

نميدونم بود؟ك كنم بود.-.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-07-2021، 12:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:20)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا پسرم ديدي؟
عجب عجيبه ها._____.

نمونش جلوته

(28-07-2021، 12:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هم که بی منطق Telegh_20

نه شما جای خود دارید . بقیه رو میگم..

نخییییر

(28-07-2021، 12:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:20)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا پسرم ديدي؟
عجب عجيبه ها._____.

نمونش جلوته

(28-07-2021، 12:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخییییر

(28-07-2021، 12:22)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمونش جلوته

نخییییر

نمونش جلوته

نخییییر

نخییییر
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(28-07-2021، 12:20)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اتفاقا . الان نوشتم من پسر اینجوریم زیادددد دیدم Telegh_01
حالا باز ما دخترا تغییرات یهویی هورمونیو بهونه میکنیم
شما چتونه؟ Telegh_01
من که به شخصه حوصلم سر میره کار بهتری برای انجام دادن پیدا نمیکنم نتیجش اینطوری میشه.
تا الان چند دفعه با بچه های انجمن هم همین برنامه رو داشتم.
یادته میخواستم با خودتم اینکارو بکنم خیلی ریلکس گفتس بلاکت میکنم منصرف شدم

وای Telegh_01

با من از این شوخیا نکنین تورو خدا
من اصلا جنبه ندارم. Telegh_01

(28-07-2021، 12:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختریم دیگه ^^
همه دخترا همینن
البته من پسر اینجوریم زیاد دیدم ._.

واقعا پسرم ديدي؟
عجب عجيبه ها._____.
اره بابا
نمونش همین مهدی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

واقعا پسرم ديدي؟
عجب عجيبه ها._____.

نمونش جلوته

جلو من لب تاپه پسر ني ._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(28-07-2021، 12:23)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمونش جلوته

جلو من لب تاپه پسر ني ._.

ها؟
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، شـــقآیــق
@شـــقآیــق عشققققق *-*
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(28-07-2021، 12:23)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:20)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که به شخصه حوصلم سر میره کار بهتری برای انجام دادن پیدا  نمیکنم نتیجش اینطوری میشه.
تا الان چند دفعه با بچه های انجمن هم همین برنامه رو داشتم.
یادته میخواستم با خودتم اینکارو بکنم خیلی ریلکس گفتس بلاکت میکنم منصرف شدم

وای Telegh_01

با من از این شوخیا نکنین تورو خدا
من اصلا جنبه ندارم. Telegh_01

واقعا پسرم ديدي؟
عجب عجيبه ها._____.
اره بابا
نمونش همین مهدی
واو ._. حرفي ندارم افق كجايي بيا بقلم._.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(28-07-2021، 12:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:17)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نههه فک نکنم چون من کلا2013تا 2014اینجا بودمم

خب خب خداروشکررر
از رفیق قدیمیات کسی اینجا نمونده؟

از کسایی که باهاشون حرف میزدم و صمیمی بودم یکی بود اسمش مهوش بود یکی عاطفهه جووووون بود/:
یه نفر بود اسمش 'مژده11ساله 'بود/: یه اهورا بوددد که اونم اون اخرا تو گفتگوی ازاد چند بار باهاش صحبت کردم پروفایل همشووونم دیدم هیچکدوم دیگه آنلاین نشدنن

(28-07-2021، 12:22)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-07-2021، 12:16)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرم خیلی مناسب موقعیت بود، نبود؟

نميدونم بود؟ك كنم بود.-.

اره تو بودی مثلا وقتی 7سالت بود
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS* ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان