امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰]

(01-08-2021، 23:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 23:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونستی زنبور عسل بعد از نیش زدن میمیره؟ v:
نازنین تموم کردیم ، یدونه نادر مونده اونم گفت فقط حسام D:
ولی من سمی کردم نیس نزدمت :v
حالا نمیشه بیخیال شی این نادرو ؟
غلط کردم اصن Telegh_01

یچیز میگم بگو چشم عع
چون خوابم میاد باشه ، بمونه برا بعد D:
شب بخیر ^^
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(01-08-2021، 23:49)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 23:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من سمی کردم نیس نزدمت :v
حالا نمیشه بیخیال شی این نادرو ؟
غلط کردم اصن Telegh_01

یچیز میگم بگو چشم عع
چون خوابم میاد باشه ، بمونه برا بعد D:
شب بخیر ^^

شبت پر از خوابای ترسناک ها ها ها
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(01-08-2021، 23:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2021، 23:42)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها
قربونت برم عزیزدلم توخوبی قشنگم؟

خدانکنه یکی یدونه ^^
خوبم شکر ، چخبرا خاانوم -.-

حالاکرده^^
خداروشکر..سلامتی وجودت خواهر ..نتایج دوستان رومیدیدم بهشون تبریک میگفتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
00:01
BFF#
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(30-07-2021، 20:28)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 18:28)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که درس بخونم مثلا .___. 

هیشکی هم نه ها ، تو Telegh_01

بخدا یکمو میخونم Telegh_01

(30-07-2021، 19:27)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2021، 18:28)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که درس بخونم مثلا .___. 
بدم نیستا، کلی اینترنت میمونه برات D:

منم اینستا ندارم ولی نتم خیلی زود تند سریع تموم میشه 
البته اینم ذکر کنم خیلی فراوون میرم یوتیوب._.

یوتیوب ک بدتره فیلترم هست Telegh_01 ._.

(30-07-2021، 20:36)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که درس بخونم مثلا .___. 
بدم نیستا، کلی اینترنت میمونه برات D:
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=284071
اینجا برای شما ساخته شده._.

چطور Telegh_59Telegh_01
 سپاس شده توسط Prometheus ، Emmɑ ، моои
رقص پااا میکنه

گلبانگ پیروزی
ناشناس
شیر مادر و نان پدر حلال تیکه کلام جدیده Telegh_01
ناشناس
.__________چرا من هيچ چي اطلاعيه نداشتم؟ p336 :ngh: _________.
نآشِنآسَم(:
(02-08-2021، 6:57)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__________چرا من هيچ چي اطلاعيه نداشتم؟ p336  :ngh: _________.

چون که زیرا
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(02-08-2021، 7:16)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2021، 6:57)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__________چرا من هيچ چي اطلاعيه نداشتم؟ p336  :ngh: _________.

چون که زیرا

سپاس فراوانcry2cry girlcry girlcry girlcry girl
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(02-08-2021، 7:59)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2021، 7:16)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون که زیرا

سپاس فراوانcry2cry girlcry girlcry girlcry girl

گریه نکن
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان