امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۰]

(02-08-2021، 22:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2021، 22:41)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شایدم شما ذهنتون بسته س

میدونی ,شوخی یه مرزی داره
وقتی از اون مرز بگذره لوس و بی نمک میشه
من یه چیزی فرستادم
در عرض 2 دقیقه پاک کردم
شما پسرا 1 ساعت هعی ادامه میدادید
تموم بکنم نبودید

(02-08-2021، 22:55)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا Big Grin

نمازتو خوندی خواهر؟

بله خواهر همون موقع خوندم شما روزه بودید اذیت نشدید زیاد؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek
آگهی
(02-08-2021، 22:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2021، 22:41)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شایدم شما ذهنتون بسته س

من یه چیزی فرستادم
در عرض 2 دقیقه پاک کردم
تموم بکنم نبودید

اصلا رو همه چی با تعصب و ذهن بسته برخورد میکنین. اونجا واسه همین چیزا بود دیگه. وگرنه حرفای با ادبانه رو که اینجا هم میشه زد. شوخی آخه چه مرزی داره؟ شوخی شوخیه دیگه. خنده داره. میخندی سرت گرم میشه دو دقیقه دردات یادت میره.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-08-2021، 22:58)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله خواهر همون موقع خوندم شما روزه بودید اذیت نشدید زیاد؟

شکر الله
من یه 9 روزه, که روزه ام

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://donya-e-eqtesad.com/بخش-سایت-خوان-62/3705729-بدون-غذا-چه-مدت-می-توانیم-زنده-بمانیم
 سپاس شده توسط Mohlek
من بعضی وقتا یه میما و جوکای دارکی میبینم میگم پسرر این دیگه خیلی زیاده رویه. بعد چن وقت که دوباره مشابهش رو میبینم کلی میخندم و حال میکنم. نه اینکه تا یچی ببینی از همه چی لفت بدی
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek
(02-08-2021، 23:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه چیزی فرستادم
در عرض 2 دقیقه پاک کردم
تموم بکنم نبودید

اصلا رو همه چی با تعصب و ذهن بسته برخورد میکنین. اونجا واسه همین چیزا بود دیگه. وگرنه حرفای با ادبانه رو که اینجا هم میشه زد. شوخی آخه چه مرزی داره؟ شوخی شوخیه دیگه. خنده داره. میخندی سرت گرم میشه دو دقیقه دردات یادت میره.
میدونی هر کی افکاری داره
من از اون همه شوخی خوشم نمیاد
پس لفت دادم
شما خوشت میاد . خاب به من چه ؟
من وقتی از چیزی لذت نمیبرم ازش دوری میکنم
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-08-2021، 23:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2021، 23:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی هر کی افکاری داره
پس لفت دادم

سطحت رو ارتقا بده
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-08-2021، 23:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2021، 23:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی هر کی افکاری داره
پس لفت دادم

سطحت رو ارتقا بده
افکارتو تغییر بده
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-08-2021، 23:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2021، 23:08)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سطحت رو ارتقا بده
افکارتو تغییر بده

کدوم؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(02-08-2021، 22:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2021، 22:20)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره ؟ @*Aɴѕel*
ما رو به زور میارید دیسکورد خودتون عکس مورد دار می فرستید بعد می رید یه سرور دیگه؟ خیلی زشته.

شما پسرا جنبه ندارید

بستگی داره منظورت چی باشه.
اوّلاً به شخصه هیچ کلمه بدی به کار نبردم. وقتی هم داشتم راجع به غایت صنعت ----- حرف می زدم واقعاً داشتم از یه مقاله دانشگاه ملبورن رفرنس می دادم.
این که شما دختر ها در عینِ دادخواهی و حرف های شعاری که زن ها و مرد ها برابرند هنوز مستقیم و غیرمستقیم تحت تاثیر کلیشه های جنسیّتی ، شوخی ها اروتیک رو آزاردهنده می بینید واقعاً برای من خنده داره.
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، *Aɴѕel* ، Prometheus ، Mohlek
عاح شاهکار

http://dl2.sarimusic.net/Old/1396/10/08/Ba/Bamdad%20-%20Singles/Bamdad%20-%20Enzeva%20(128).mp3

ناشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Prometheus ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان