امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(15-08-2021، 12:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 12:14)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رگباری دیدم برسم فصل هفت
بینهایت کنجکاوممم o_O
نهه نمیذارمم D:
ولی از الان ناراحتم که کم کم داره تموم میشه ):
آخ منممم افسردگی گرفته بودم
کلا همینه سریال دیدنو دوست ندارم
وقتی سریالیو شروع میکنی باهاش وارد دنیاش میشی . بعدش وقتی تموم میشه مثل شکست عشقی دردناکه
ببین ببین ^^
خیلی جالب میشه
البته ۲ قسمت آخرش ضعیف بود

اره واقعا
اصن آدم مدت ها باهاش زندگی میکنه ): مخصوصا وقتی برای بار اول میبینی سریالی رو
ولی هیچی مث سریال به دل نمیشینه 4fvf
تا قسمت ۲ دیدم و نتم تموم شده -_-
شانس **** -_-
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(15-08-2021، 12:20)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 12:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونه حتی ۹۶ باشه
ولی دیگه نمیتونه ۹۵ باشه

چرا خب

چون دیگه خیلی درصدش میره بالا و مطابق حقیقت نیست
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(15-08-2021، 12:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 12:19)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_29

میشینم گریه میکنم . فحشتم میدم ):
نفرینتم میکنم
خیلیم جدیم

فحش بچه صلواااته 32
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ] 105
 سپاس شده توسط *VENUS*
(15-08-2021، 12:19)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 12:18)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیر‌حسین

میوووو

پیشته پیشته

پیشته میکنیییی ))):
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(15-08-2021، 12:21)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 12:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ منممم افسردگی گرفته بودم
کلا همینه سریال دیدنو دوست ندارم
وقتی سریالیو شروع میکنی باهاش وارد دنیاش میشی . بعدش وقتی تموم میشه مثل شکست عشقی دردناکه
ببین ببین ^^
خیلی جالب میشه
البته ۲ قسمت آخرش ضعیف بود

اره واقعا
اصن آدم مدت ها باهاش زندگی میکنه ): مخصوصا وقتی برای بار اول میبینی سریالی رو
ولی هیچی مث سریال به دل نمیشینه 4fvf
تا قسمت ۲ دیدم و نتم تموم شده -_-
شانس **** -_-
Lolllllllll
از اینجا به بعد کم کم ببین که زود تموم نشه ):
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(15-08-2021، 12:19)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 12:04)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدا دل مهربونت -.-
سلامتی خوشگل خانوم
تو چخبر ؟ چه میکنی؟
خدانکنه شیرنیکم^^
مام خوبیم^^
دارم درس میخونم فردا مدرسه دارم(:
یه هفته دیگه هم آزمون جامع دارم کم پیدا میشم):

شکر عزیزم
امسال میرفتی چندم ؟
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(15-08-2021، 12:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 12:09)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل اینجاست که
شما کاکتوس شهر بادکنکا نشدی
اشتباه میکنی فدات شم
کی گفته تو کاکتوسی ؟ هوم؟
توام یکی از همون بادکنکایی . ولی تصمیم گرفتی دور تر از بقیه وایستی

اتفاقا هر چقدر به بقیه نزدیک شدم ازم دور شدن
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(15-08-2021، 12:21)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 12:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشینم گریه میکنم . فحشتم میدم ):
نفرینتم میکنم
خیلیم جدیم

فحش بچه صلواااته 32

من دیگه خانوم شدم :ngh:
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ ، امیر‌حسین
(15-08-2021، 12:22)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشته پیشته

پیشته میکنیییی ))):
نکنم ؟ ):
ناشناس بگو (:

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ] 105
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(15-08-2021، 12:23)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 12:19)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانکنه شیرنیکم^^
مام خوبیم^^
دارم درس میخونم فردا مدرسه دارم(:
یه هفته دیگه هم آزمون جامع دارم کم پیدا میشم):

شکر عزیزم
امسال میرفتی چندم ؟

همسن آرمیتام^^
دهم میروم(:
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان