امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

(15-08-2021، 22:22)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:21)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووم چ جالب

میبینی کارهای دوستتو؟ اره معلومه که میبینی مثل من که کور و کر نیستی
گردن دوست من ننداززززز
مگه تقصیر اونه؟؟

(15-08-2021، 22:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:19)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارههههههه معلومه.------.
بروووو مارو سیاه نکن.-----.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

اینم براش بفرسTelegh_01

عه عه عه برو خانوم برووو اینجا واسه ما شایعه درست نکن Telegh_01

فقط ممد .-.
جفتشو بفرس برا ممد.-.
نـــآشنــاس
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(15-08-2021، 22:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:20)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی هروقت بخای ببینی باید پول بدی؟

13 تا؟ فلشخور همش 13تا کاربر نداره رو هم
نه میگه کلا 610 تومن بده تا بزاریم ببینی نتیجرو

باو 31 نفر شرکت کردن
ناموصا چقد کاربر داریم ؟ :|

واقعا؟! O.o
ما ۳۱ کابر فعال داریم یعنی ؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(15-08-2021، 22:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:18)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره از کادر زرد هیچ استفاده ای نمیشه کرد

https://s4.uupload.ir/files/untitled-1_wwc3.png

این شکلی ؟

البته رنگ نوشته ها رو یه گرادینت میزنیم یا بک گراندو گرادینت میکنیم متناسب با رنگ مقام

بک گراند رنگ مقام باید باشه متنش هم سفید با یه فونت وزن سنگین ..

منظورم این بود جای اون کادر زرده یه چیزی بزاری که بخوره بهش
ناشناس بگو (:

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ] 143
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(15-08-2021، 22:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:22)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گردن دوست من ننداززززز
مگه تقصیر اونه؟؟

دوستت از همه کور و کر تره

ابلح کم هوش
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-08-2021، 22:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:20)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی هروقت بخای ببینی باید پول بدی؟

13 تا؟ فلشخور همش 13تا کاربر نداره رو هم

باو 31 نفر شرکت کردن

خب بده دگ

یوزر پستو بده بزا من بزنم :|
ناشناس بگو (:

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ] 143
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(15-08-2021، 22:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گردن دوست من ننداززززز
مگه تقصیر اونه؟؟

(15-08-2021، 22:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه عه عه برو خانوم برووو اینجا واسه ما شایعه درست نکن Telegh_01

فقط ممد .-.
جفتشو بفرس برا ممد.-.

Telegh_01

فقط یه مشکل خیلییییی کوچولو داریم
اینکه وجود خارجی نداره Telegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
8- از گذاشتن لینک ناشناس در این تاپیک خودداری کنید.

..((:
نـــآشنــاس
 سپاس شده توسط Mohlek
(15-08-2021، 22:23)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باو 31 نفر شرکت کردن

واقعا؟! O.o
ما ۳۱ کابر فعال داریم یعنی ؟
نمیدونم واقعا
ولی 31 نفر شرکت کردن
آیپی هاشونم فک کنم متفاوت بود همشون
(15-08-2021، 22:23)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 22:21)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s4.uupload.ir/files/untitled-1_wwc3.png

این شکلی ؟

البته رنگ نوشته ها رو یه گرادینت میزنیم یا بک گراندو گرادینت میکنیم متناسب با رنگ مقام

بک گراند رنگ مقام باید باشه متنش هم سفید با یه فونت وزن سنگین ..

منظورم این بود جای اون کادر زرده یه چیزی بزاری که بخوره بهش

همین فونت هم بنظرم خوبه , اگه میخوای یکان میزاریم بجاش

آیکون متناسب با مقام بزاریم ؟

(15-08-2021، 22:24)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باو 31 نفر شرکت کردن

خب بده دگ

یوزر پستو بده بزا من بزنم :|
ناموصا 610 ریال هم ندارم  Telegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-08-2021، 22:24)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گردن دوست من ننداززززز
مگه تقصیر اونه؟؟

دوستت از همه کور و کر تره

ابلح کم هوش

سهند ؟ تو مشکلت با من چیه؟ Telegh_01
واقعا از روز اولی که اومدم هی به من گیر میدی
بکش بیرون برادر Telegh_01
من هی کاریت ندارم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
Earth 
(15-08-2021، 22:24)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

8- از گذاشتن لینک ناشناس در این تاپیک خودداری کنید.

..((:

ولی میتونین بنویسین بیاین تو ناشناسم چیز میز بنویسین #کور #کر
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان