امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ]

هنوز هنگ پیامای مزخرف ناشناسم(((=
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
(15-08-2021، 23:08)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 21:37)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگی زیباست
و تو زیباتر

مث چشمای تووشقایق من..  ♡

غش کلدم♡_♡

(15-08-2021، 23:23)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"shghyegh

عشقم Telegh_27

جان من استی Sleepy Heart
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(15-08-2021، 23:27)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 23:08)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث چشمای تووشقایق من..  ♡

غش کلدم♡_♡

الان پیویت بودم تو وات/=
برووووو زود بخون Big Grin

(15-08-2021، 23:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همTelegh_01
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، shghyegh
(15-08-2021، 23:28)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 23:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همTelegh_01

جالبش اینه که میدونم کی نوشته اونا رو
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، Prometheus
(15-08-2021، 23:28)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2021، 23:27)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غش کلدم♡_♡

الان پیویت بودم تو وات/=
برووووو زود بخون Big Grin

من همTelegh_01

چشم Big Grin
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(15-08-2021، 23:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همTelegh_01

ایول Big Grin
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(15-08-2021، 23:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همTelegh_01

بیا رمزمو بت میدم بگو کی اینارو تو ناشناسم نوشته

اگه یه نفر نباشه خیلی دلربایی کردم :| =| ._.

@Berserk
khkhkhkhkh
ما میایم تو فلشخور که چی؟که از تلخی های زندگی واقعی فاصله بگیریم و به مدت چندین ساعت شاد باشیم .از خود واقعیمون دور باشیم یکم
میایم شاد باشیم  .چرا این شادی ها رو خراب میکنید ؟ نه میزارید بقیه لذت ببرن نه خودتون  و اوقات  همه رو تلخِ تلخ میکنید
یکم به خودتون بیایین
اوضاح دنیای واقعی که ناجوره روزی 200 -300 نفر میمیرن برای ادم هیچ روحیه ای نمیمونه
حداقل اینجا رو خراب نکنید
 سپاس شده توسط itinamk ، امیر‌حسین ، ραтяιcια ، شـــقآیــق
(15-08-2021، 23:37)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
khkhkhkhkh

هیخیخیخیخیخیخیخخیخیخیخیخیخیخیخیخیخیخیخخیخیخیخیخیخیخیخیخیخخییخخیخیخیخی 
._____. 
 سپاس شده توسط Prometheus
(15-08-2021، 23:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما میایم تو فلشخور که چی؟که از تلخی های زندگی واقعی فاصله بگیریم و به مدت چندین ساعت شاد باشیم .از خود واقعیمون دور باشیم یکم
میایم شاد باشیم  .چرا این شادی ها رو خراب میکنید ؟ نه میزارید بقیه لذت ببرن نه خودتون  و اوقات  همه رو تلخِ تلخ میکنید
یکم به خودتون بیایین
اوضاح دنیای واقعی که ناجوره روزی 200 -300 نفر میمیرن برای ادم هیچ روحیه ای نمیمونه
حداقل اینجا رو خراب نکنید

واقعا یه گروه بودم توی واتساپ .. بچهاش هم سن سال فلشخوریا بودن ...
انقدر مهربون و شوخ بودن که نگو...

واقعا دلم براشون تنگ شده خیلی بی ریا بودن
ناشناس بگو (:

[ گفتگو آزاد | نُسخه 453 ] 151
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، itinamk ، ραтяιcια ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان