امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 455

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-۲۰۲۱-۰۸-۱۸-۲۲-۴۷-۰۵-۳۹۵-com-instagram-android.jpg
حکایت فلشهTelegh_01Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نـــآشنــاس
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(18-08-2021، 21:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 21:26)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s4.uupload.ir/files/۲۰۲۱۰۸۱۸_۲۰۰۶۵۳_x9om.jpg
ضربه روحی ینی شیرکاکائو برداری توش شربت آبلیمو باشه |":

جوابی به جواب های توطئه هات نداشتی؟

زیادی گارد داری جوابی نداشتم !

(18-08-2021، 21:29)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 21:26)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s4.uupload.ir/files/۲۰۲۱۰۸۱۸_۲۰۰۶۵۳_x9om.jpg
ضربه روحی ینی شیرکاکائو برداری توش شربت آبلیمو باشه |":

دلم از این شیر کاکائوا میخواد

فقط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینا
ناشناس .-.

سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-08-2021، 21:12)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 19:56)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa 

منم هیچی امروز): 
فردا هم بیرونم شاید بازم هیچی باشه))))= 
ولی ی کاری کردم دیدم اونهمه کلمه خوندن واقعااا کار ساز بود وویییی خوشالم |: 

من دو روزه از اتاقمم بیرون نرفتم، قرنطینه‌م.  45
ازونور لپ تابمم خراب شده، یه اروری می‌ده. از صبح باهاش ور رفتم درست نشده بازم.
دارم به زمین و زمان فحش می‌دم فقط. (((:
عههه چیکار کردی؟

__
عه حسام آزاد شده. خوبه. حداقل یه خبر خوشحال‌کننده.  Telegh_01
خبر خوشحال کنندس ینی ؟ vvvv:

(18-08-2021، 21:13)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 21:11)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبژی خودمی بمولا v:
اون راهکاری که گفتم به دردت خورد ؟

سلام دیدی من جدید شدم

عا چرخش بچرخه واست

(18-08-2021، 21:16)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 21:11)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبژی خودمی بمولا v:

آزادیتو تبریک نمیگم، خوشحالم نشدم (بهت بر بخوره)
داوش بمولا اینجورینکن الان گریم میگیره ))):
(18-08-2021، 21:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 21:02)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Волшебник

سلام برادر
حقیقتا خیلی واست احترام قاعلم
ینی خب بهر حال و تحت هر شرایطی تقریبا دو برابر من سن داری شما و دمتم گرم
ولی دیگه خداوکیلی چرا انقد قفلی زدی رو من ؟
آقا من گفتم دی**و !!!
همین
این کلمه رو فقط به همین شکل نوشتم
الان خداییش این بن داره ؟
الان من واس گفتن کلمه دی**و باید 3 روز بن شم ناموصا ؟
چه وضشه خب ما چیزی نگیم بن میشیم چیزی بگیم هم بن میشیم ... کلا تحت هر شرایطی یه داستانی واس من پیش میاد این وسط
واقعا دارم به عمق این کلمه فکر میکنم ! این که من چی گفتم که 3 روز بن داشت واقعا ؟
خداوکیلی نشستی پشت پنلت هر کی از راه میرسه فورا یه دو سه روزه محرومیت میندازی بش خب این که نشد که عزیز من
ملت اینجا دارن از هم بالا میرن
انواع و اقسام فحش ناموصی رو به هزار و یک شکل به هم میدن
یارو برگشته تو همین یکی دو نسخه پیش به دختره گفته دراز بکش اولش یکم قلقلکت بدم بعدش وارد عمل شیم
تو دو سه تا تاپیک پایینتر انواعو اقسام حرفا و چیزا زده شده که شما رسما به هیچ جات نگرفتی برادر
خلاصه اینکه نمیدونم چرا مال همه خوبه و مال من بده ...
یکم اصلاح کن خودتو عزیز
دمت گرم

دیگه خود آذری جهرمی یه لایو گذاشته بود یبار
یارو توش بش گفت یجات خله
وزیر مملکت فقط به یارو گفت عزیزم از گلواژه استفاده کن !
اونوقت اینجا بخاطر گفتن دی**و حضرت عالی 3 روز بن میکنی مارو ...

ساقی هستم ولی اینو گردن نمیگیرم|=
ببین نمیخوام اینجوری بگم ولی خب دوست عزیزمون آقا وحید چندین بار فرمودن که هیچ حسی به کاربرای اینجا ندارن و حتی حوصلشون نمیگیره بیان صحبت کنن
و این باعث میشه این فرد برای من هیچ فرقی با یه بات هوشمند که اگه یه سری کلماتو بگی ممکنه بدون هیچ توجهی بنت کنه نداره
و خب این درست نیست ...
مثلا اگه یادت باشه یه ماه پیش خودت مدت طولانی ای بن شده بودی
ولی نزاشتن مهلت بنت تموم شه و آزادت کردن چون کسی که بنت کرده امیر بوده ! اما خب اگه بجای ایشون دوست عزیزمون وحید بود مطلقا تا خود الانم شما تو بن بودی ...
(18-08-2021، 21:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبژی خودمی بمولا v:

دادا پشیمون شدم:ngh:
گفتم برم مردم راحت بشن از دستم:ngh:
بعد گفتم اگه کسی با من مشکل خودش برهcrazy

وایییییی حسام خوشحالم از آزادیتAdore
عا همین خوبه
مارو از خودت دور نکن کم میاریم اینجوری ((((:

فدا بشم (((:
(18-08-2021، 21:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Mohlek
سلامتی داش گلم 14k
سلام به تک ماهی قرمز عزیز و جاذاب فلش v:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، shghyegh ، Medusa ، Emmɑ ، م‍حمّد
(18-08-2021، 21:36)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 21:29)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوابی به جواب های توطئه هات نداشتی؟

زیادی گارد داری جوابی نداشتم !

پس جوابی نداشتی. آها
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، •ДmịrHoSsiŋ•
همیشه هستما ولی نیستم.______.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، •ДmịrHoSsiŋ•
(18-08-2021، 21:39)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا مث خورشید بود واسه شب تیره و تارم
تازه اگه بگی بلدی ارور your windows license will expire soon ویندوز 10 رو درست کنی که فستیوال مقعدی می‌گیرم اصلاً. (((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، •ДmịrHoSsiŋ• ، شـــقآیــق
(18-08-2021، 21:35)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 21:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دیگه چی میگفتم؟._.
میبینی اصلا حس بینمونو، میبینی چقدر دوست دارم؟4fvf
چخبره؟-_-

بزار نگم بزار بسته بمونهTelegh_01
خیلی به همون اندازه منم دوست دارم
نمیدونم تو میدونی؟
مثلا دهنت باز بمونه چی میشه؟؟:>>
بیشرف._.
نوچ
 سپاس شده توسط •ДmịrHoSsiŋ• ، ραтяιcια ، شـــقآیــق
(18-08-2021، 21:47)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2021، 21:39)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا مث خورشید بود واسه شب تیره و تارم
تازه اگه بگی بلدی ارور your windows license will expire soon ویندوز 10 رو درست کنی که فستیوال مقعدی می‌گیرم اصلاً. (((:
همین دیگه قدر بدونین
آموزش حل مشکل لایسنس اکسپایر
 سپاس شده توسط Medusa ، شـــقآیــق

(18-08-2021، 21:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساقی هستم ولی اینو گردن نمیگیرم|=
ببین نمیخوام اینجوری بگم ولی خب دوست عزیزمون آقا وحید چندین بار فرمودن که هیچ حسی به کاربرای اینجا ندارن و حتی حوصلشون نمیگیره بیان صحبت کنن
و این باعث میشه این فرد برای من هیچ فرقی با یه بات هوشمند که اگه یه سری کلماتو بگی ممکنه بدون هیچ توجهی بنت کنه نداره
و خب این درست نیست ...
مثلا اگه یادت باشه یه ماه پیش خودت مدت طولانی ای بن شده بودی
ولی نزاشتن مهلت بنت تموم شه و آزادت کردن چون کسی که بنت کرده امیر بوده ! اما خب اگه بجای ایشون دوست عزیزمون وحید بود مطلقا تا خود الانم شما تو بن بودی ...
اولا من دخالت نمیکنم
دوما برو خصوصیشون مشکلتو حل کن لطفا،اگه اشکالشون اینه نیازی نیست تو جمع جلو همه بگی مگه نه؟:>
دوست باشید

(18-08-2021، 21:36)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
اهان سپاس هم میدید
بله صحیح
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
Bc4
در نهایت همه ی ما به یک ماه می‌نگریستیم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان