امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 455

(20-08-2021، 19:38)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2021، 16:59)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به  Telegh_01
نه نه اصلاا D:
۱۴ فکر کنم

بدجور خر زدیا امسال ؛ معلومه  Telegh_01

چقد میخوای ؟ :|
آره
مث همون خر هم ر*دم Telegh_01

یه دو سه میلیاردی باشه کافیه

(20-08-2021، 17:19)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم شیییکست خب)؛
برو خانوم برو من زندم
(20-08-2021، 19:22)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درست
از تهه دلم ارزوی بهترین هارو دارم واسش :}

عالیp332
خوبم شکر میگذره
کی ریهام؟
ما هم همینطور (((:
ریهام اولین رفیقم بود تو فلش
از حدود هف ماه پیش تا الان روزی نیست که باش حرف نزده باشم
بغیر از همین مدت کوتاه ...

من فک کردم مردی

(20-08-2021، 18:20)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2021، 18:16)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره برم دوسال دیگه بیام
هستی‌ به نظرت اون موقع؟

من بت اطمینان میدم هستم ._.

خب خوبهه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://abzarek.ir/service-p/msg/4074480
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
آگهی
(20-08-2021، 19:42)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2021، 19:38)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره

برو خانوم برو من زندم

ما هم همینطور (((:

توام رفیق اولش بودی تو فلش :}
اقا چمونه Telegh_42Telegh_01ی جوری حرف میزنیم انگار کلا نیستش
چقد احساساتی شدیم Big Grin
خودش گفته ؟ v:

همش تقصیر توعه دیگه Telegh_01
(20-08-2021، 18:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2021، 18:16)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره برم دوسال دیگه بیام
هستی‌ به نظرت اون موقع؟

اگه زنده باشم و اینجا هنوز باشه آره

اه فک کنن نباشه اینجا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(20-08-2021، 19:53)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره

برو خانوم برو من زندم
ما هم همینطور (((:

من فک کردم مردی

(20-08-2021، 18:20)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب خوبهه
اشتباه تایپی شد
میخواستم بگم من خودم زن دارم
(20-08-2021، 19:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2021، 19:50)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز شروع کرد
برو خانوم مزاحم نشوTelegh_01

باشه بابا من لوسم اصن خوبه؟!
اگه حجابتو رعایت میکردی کار به اینجا نمیکشید...!

نهههه تو گلط خوردی با من لوس باشی عشگم

من؟ p336

باشه(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(20-08-2021، 19:52)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2021، 19:45)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب درست نبود آخه

این حرف درسته اقا سهند
این ب قول دوستمون ی اصطلاح کلیه . زیاد وارد جزئیاتش نشده
میخواد اینو برسونه ک اگ ی راهیو واس رسیدن ب هدفت انتخابکردی
تلاش کردی ،شب و روز ، ولی نتیجه نداد نباید هدفت و تغییر بدی باید دنبال ی راه دیگ باشی
همونطور ک 5+4 میشه 9 ،3+6 هم میشه 9 ... مقصد همونه ولی راهش متفاوته !
(:
ممنون ک نظر دادید

بنظرم این راه حل تو زندگی واقعی عملی نیست. مثلا وقتی ۱۰ سال واسه یه چیز وقت و انرژی گذاشته باشی. یاد گرفته باشیش. تجربه کسب کرده باشی. با یه بار شکست بخوای بری کلا دنبال یچی دیگه نمیشه اصلا.
البته اگه منظورت شغل و اینا باشه. وگرنه کوچیکتر باشه میشه یه کاریش کرد
(20-08-2021، 19:53)^t!ana^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره

برو خانوم برو من زندم
ما هم همینطور (((:

من فک کردم مردی

خب خوبهه

مَرده ^^ جاست رفیق بودن
ناشناس
(20-08-2021، 19:55)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فک کردم مردی

خب خوبهه
اشتباه تایپی شد
میخواستم بگم من خودم زن دارم
ایششش
 سپاس شده توسط Mohlek
(20-08-2021، 19:55)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2021، 19:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه حجابتو رعایت میکردی کار به اینجا نمیکشید...!

نهههه تو گلط خوردی با من لوس باشی عشگم

من؟ p336

باشه(:
اره خوشگله برسونمتون

اورین من همینطوری اخلاق میمونتو دوست دارم
 سپاس شده توسط ραтяιcια
Lightbulb 
(20-08-2021، 19:53)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2021، 19:42)מַברִיק نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توام رفیق اولش بودی تو فلش :}
اقا چمونه Telegh_42Telegh_01ی جوری حرف میزنیم انگار کلا نیستش
چقد احساساتی شدیم Big Grin
خودش گفته ؟ v:

همش تقصیر توعه دیگه Telegh_01

چیو اینکه رفیق اولشی تو فلش؟ :}
Big Grin Big Grin
ناشناس
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگوی آزاد | نسخه 485
  صندلی داغ نسخه 2 (با حضور shahid)
  هستی نیستی {نسخه 2}
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  به نفر قبلیت میخوره کدوم از این تیپا باشه؟ (نسخه ی دو)
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •°
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان