امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد | نُسخه 456 ]

(23-08-2021، 17:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 17:38)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد خلوته امروز  Telegh_01

چرا اینهمه ستاره داری
حتی تو اینم چیت زده
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
آگهی
(23-08-2021، 18:00)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 17:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اینهمه ستاره داری
حتی تو اینم چیت زده

Telegh_01 خداروشکر خودتون میدونید این چیت میزنه
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16294070130802
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
انقد خوشم میاددد ب کبدشونم نیس Telegh_01

#قابل توجه..♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ
(23-08-2021، 12:21)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 12:20)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوال بعدی ..

من فک کردم بخاطر اون کارتونه گذاشتی. قشنگ بود آخه

ندیدمش ..
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(23-08-2021، 18:39)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 12:21)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فک کردم بخاطر اون کارتونه گذاشتی. قشنگ بود آخه

ندیدمش ..

اه حیف شد
پس چون از روح ها خوشت میاد گذاشتی؟ بنظرت روح چه شکلیه؟ با چشم دیده میشه؟

(23-08-2021، 18:34)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد خوشم میاددد ب کبدشونم نیس Telegh_01

#قابل توجه..♡

کیو میگیییی
حس میکنم تو پشت پرده اتفاقایی افتاده که به ما نمیگین
ناشناس
 سپاس شده توسط [ SouL ] ، βάરãɲ
(23-08-2021، 18:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 18:39)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندیدمش ..

اه حیف شد

|:
داداش چیزی زدی ؟!
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، βάરãɲ
(23-08-2021، 18:42)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 18:39)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه حیف شد

|:
داداش چیزی زدی ؟!

سواله واسم خب. بنظر من نمیشه دیدشون. روح اصلا اونجوری نیست که باهاش حرف بزنی اونجوری خیلی ترسناک میشن. بیشتر یه چیزیه که تو از خودت بجا میذاری
ناشناس
(23-08-2021، 18:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 18:42)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
داداش چیزی زدی ؟!

سواله واسم خب. بنظر من نمیشه دیدشون. روح اصلا اونجوری نیست که باهاش حرف بزنی اونجوری خیلی ترسناک میشن. بیشتر یه چیزیه که تو از خودت بجا میذاری

میترسی از حرف زدن با من ؟!
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، βάરãɲ
(23-08-2021، 18:57)[ SouL ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2021، 18:50)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترسی از حرف زدن با من ؟!

نه چرا باید بترسم

آها ینی تو روحی؟ نخیر تو روح نیستی

چرا اصلا باید روح باشی
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان